|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Po HGT nadeszła pora na Focusa 8) |
Autor |
Wiadomość |
YoungDevil
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 07-12-2009, 19:16
|
|
|
Zajebiście się prezentuje ten Twój Focus Tak sobie przeglądam dział nasze auta i natknąłem się na Twój temat. Jak się sprawuje? Bo generalnie opinie o Fordach nie są za dobre... Co do stylistyki to felgi świetnie pasują, lampki przenie bardzo ładne, tyłeczek też ładnie zrobiony tylko po co te "kiczowate" lusterka M3? Nie dość, że kiepsko wyglądają to do tego podobno z widocznością i jakością też nie jest najlepiej... Szerokości życzę i pozdrawiam! |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 07-12-2009, 21:25
|
|
|
YoungDevil napisał/a: | Jak się sprawuje? Bo generalnie opinie o Fordach nie są za dobre... | po roku eksploatacji,przejechane ok 16 tyś wymieniłem tylko dwie gumki w przednich wahaczach koszt ok 60 zł i łożysko w tylnim kole koszt ok 90 zł. O fordach może i nie ale focusy mają opinie mało awaryjnych. Ja jestem bardzo zadowolony YoungDevil napisał/a: | tylko po co te "kiczowate" lusterka M3? Nie dość, że kiepsko wyglądają to do tego podobno z widocznością i jakością też nie jest najlepiej.. | nie wiem po co takie juz były jak kupiłem,też mam mieszane uczucia... i z widocznością też jest słabo...
YoungDevil napisał/a: | Szerokości życzę i pozdrawiam! | Wielkie dzieki i na wzajem.Trzymaj sie |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 07-12-2009, 22:52
|
|
|
ego, słyszałem że focusy mają problemy z rdzą na rantach drzwi. prawda? |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 07-12-2009, 23:31
|
|
|
konikks napisał/a: | ego, słyszałem że focusy mają problemy z rdzą na rantach drzwi. prawda? |
Na tylnej klapie to standard.
Ale generalnie żeby nie zachwalić (tfu, tfu) ja ze swojego jestem te mocno zadowolony. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-12-2009, 08:45
|
|
|
konikks napisał/a: | ego, słyszałem że focusy mają problemy z rdzą na rantach drzwi. prawda? | niestety prawda... co prawda nie jest to reguła,ze w każdym to musi byc,ale wystepuje... |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
pawel76
Pomógł: 4 razy Wiek: 48 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 855 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 08-12-2009, 15:05
|
|
|
ego, Ci powiem niezłe autko zwłaszcza felusie |
_________________ Było Tipo 1.4ie jest Astra 1.4 rocznik 97 od teściowej |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 08-12-2009, 17:43
|
|
|
konikks napisał/a: | ego, słyszałem że focusy mają problemy z rdzą na rantach drzwi. prawda? |
Z tego co wiem ego Foka Grześka przeszła już walkę z rudą
A propo konniks to pochwalisz się nam co się działo ostatnio z Twoją laleczka? |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-12-2009, 21:49
|
|
|
ubek napisał/a: | A propo konniks to pochwalisz się nam co się działo ostatnio z Twoją laleczka? |
ty masz zdjęcia jej bez kiecki więc wstaw do mojego tematu a ja zrobię opis |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|