|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ambicjonalna wycieraczka |
Autor |
Wiadomość |
madzia.
Wiek: 48 Dołączyła: 13 Maj 2005 Posty: 262 Skąd: Ostrzeszów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 20-07-2005, 06:55 Ambicjonalna wycieraczka
|
|
|
Nie działa mi tylna wycieraczka. Da się z tym żyć.
Ale..... wczoraj dwaj mądrzy panowie weszli mi na ambicję i efektem tego było...."phi...co mi tam....wymienię tę wycieraczkę...sama...."
Ratunku!!!
Nie mam instrukcji, nie mam pojęcia, nie mam pomysłu jak to zrobić.
Czy gdzieś już o tym było? A może ktoś napisze mi po kolei dokładnie(!!!!)jak mam to zrobić?:-k
A poza tym auto mi głośno zaczęło chodzić. I podobno nie jest to tłumik.Suuuuper](*,) |
_________________ Ja gaduła jestem....a na autach się nie znam ;o) |
|
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 20-07-2005, 07:39 Re: Ambicjonalna wycieraczka
|
|
|
Oj Madzia, a co wlasciwie chcesz wymieniac? Jezeli wycieraczka nie dziala, to nie zabieraj sie w pierwszej kolejnosci za dobieranie do silniczka i rozkrecanie klapy, tylko sprawdz, czy przewod wycieraczki nie jest przetarty. Ten Typ Tak Ma |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 20-07-2005, 18:41
|
|
|
Myślęże to raczej jak to zwykle bywa problem ze stykiem wewnątrz mechanizmu napędowego wycieraczki.
I nie ma większego sensu żebyś robiła to sama bo szkoda tylko Twojego czasu i nerwów a wycieraczka pewnie i tak nie ruszy.
Jak nie masz znającego temat kolegi to lepiej daj znającemu temat elektrykowi.
I nie chodzi to konkretnie o to że jesteś kobietą (bo to akurat + dla Ciebie ) tylko o to że jak widać z tego co piszesz kompletnie nie wiesz o co chodzi w temacie wycieraczki więc naprawdę ambicje ambicjami ale po prostu szkoda czasu i pracy.
A wyjdzie na to że elektryk zrobi w 20 minut. |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|