|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
filtr kabinowy |
Autor |
Wiadomość |
Wicher
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 12-10-2006, 14:50 filtr kabinowy
|
|
|
mam tempre 93 r.bez klimy.jest w niej filtr kabinowy?bo slabo mi leci chlodne i cieple powietrze z dmuchawy.musze wlaczyc na 4 stopien zeby cos odczuc!!!prosze o porady co zrobic |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:12
|
|
|
Z tego co wiem to filtr kabinowy jest w autkach z klimą.Moze napchało Ci jakiegoś świnstwa lub liści.Najlepiej jak zobaczysz co słychać w podszybiu,bo z biegiem czasu zatykają się otwory odprowadzające wode i może zalać skrzynke bezpieczników.
Gdzieś na forum ktoś niedawno pisał że jak wyjął nagrzewnice to była cała przykryta liściami więc może masz ten sam problem. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-10-2006, 23:43
|
|
|
a jak samą dmuchawę wyjmiesz to jak się kręci szybko/mocno? nie zatarła się? a może masz fatalny styk na kablach/kostce do niej (jest dmuchawa od strony pasażera, pod schowkiem) i w tej chwili masz duży opór, słabo kręci a za jakiś czas spali Ci się kostka... |
|
|
Tobi
Województwo: Śląskie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|