|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
maglownica |
Autor |
Wiadomość |
apacz76
Wiek: 48 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 144 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 12-07-2006, 21:51 maglownica
|
|
|
A wiec moi drodzy pytanie za sto punktow czy maglownica z tipo 1.8 bedzie pasowalado tempry 1.8 |
_________________ Bo jeździc to trzeba umieć
Fiat tempra1.6 ie lpg |
|
|
|
|
JACA
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 13-07-2006, 16:42
|
|
|
Zakładałem od Tipo 1,8 do tempry 1,9TD są identyczne poza małym nie istotnym szczegółem, w mojej metalowa rurka wysokiego ciśnienia była przymocowana do obudowy magłownicy obejmą i wkrętem a w tej od tipo plastikowym uchwytem.
Brat ma tipo AGT 1,6 i jego magłownica jest identyczna, więc wygląda na to, że FIATY Tipo i Tempra mają taką samą magłownice bez względu na pojemność.
Sprawdź jakość gwintów śrub mocujących w obudowie magłownicy (sprawdź czy się lekko wkręcają) przed montażem ja miałem z tym kłopot. |
_________________ FT SX SW 1,9TD DGT `93 218Kkm |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|