|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Przekaźnik |
Autor |
Wiadomość |
marcinjankes
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 02-07-2008, 10:45 Przekaźnik
|
|
|
Moje kolejne zapytanie dotyczy jaki doklladnie przekaznik odpowiada za dzialanie chlodnicy oraz klimatyzacj,poniewaz nie ma poadow na przewodach od klimy ani od chlodnicy. Ogolnie wlozylem jakis zwykly polski to palilo mi bezpiecznik od nawiewu wewnatrz auta wiec juznie wiem co to moze byc albo chociaz ktory scemat pasowalby do tipo 1,6 94r.
Prosze o podpowiedz bo troche ciaplo jak na jad\zde bez chlodnicy bo przy postojach temperatura troche wzrasta. |
_________________ Tipo 94' 1.6+LPG wersja Suite
(skóra beż ;P ) |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-07-2008, 10:59
|
|
|
marcinjankes, skontaktuj się z użytkownikiem Adam1971 bo on zakładał u siebie klime od Tipo,a tam jest inny sterownik niż w Temprze.Sprawdź sobie jeszcze bezpiecznik przy lewym amortyzatorze. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
marcinjankes
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 02-07-2008, 11:02
|
|
|
Dzieki za podpowiedz |
_________________ Tipo 94' 1.6+LPG wersja Suite
(skóra beż ;P ) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|