|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jak zdemontować i zamontować zbiornik do sprywskiwaczy! |
Autor |
Wiadomość |
qkimaster
witamy nowego
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 16-12-2008, 20:05 Jak zdemontować i zamontować zbiornik do sprywskiwaczy!
|
|
|
Kupiłem zbiornik spryskiwaczy i mam problem a w zasadzie mój Tata ma problem bo próbował dziś go wymienić ale mówi że nie może tego starego wyjąć. I pojawia się pytanie jak zdemontować i zamontować, którędy trzeba się tam dostać?
Licze na wasze sprawdzone sposoby, pomóżcie! |
|
|
|
|
motolukasz
Województwo: Other
|
Wysłany: 16-12-2008, 20:48
|
|
|
Oj, nie wiem czy czasami nie musisz dołem go wyciągnąć i zdemontować błotnik (albo silnik - jak wolisz ) Paskudna i czasochłonna praca. Powodzenia, |
_________________ Tipo 1,6 AGT 91r, 90KM (nie wiem ile zostało:) Setka ze stoperem 13s |
|
|
|
|
qkimaster
witamy nowego
|
Wysłany: 16-12-2008, 20:57
|
|
|
Hmm no może silnika to nie będę wyjmował. Właśnie myślałem żeby się od spodu od koła tamtędy jakoś dostać. No cóż podeśle sposób tacie a jak coś to sam w weekend będę się z tym męczył! |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 18-12-2008, 18:14
|
|
|
Odkręć koło,ściągnij nadkole i zbiorniczek wyjdzie bez problemu dołem... |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|