|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
pomocy przewody hamulcowe tył |
Autor |
Wiadomość |
Danio
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 237 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 10-07-2010, 21:14 pomocy przewody hamulcowe tył
|
|
|
sluchajcie pomozcie potrzebowal bym schemat rozxmieszczenie przewodow hamulcowych
na tyle
bo pekl przewod a tam jest tak nasr... ktos nie powoloany zrobil taka pajeczyne ze polapac sie nie moge jeden przewod pekl i nie wiem co i jak gdzie leci i wogole |
|
|
|
|
Paweł Łukaczyk
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 91 Skąd: Kołobrzeg
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 10-07-2010, 22:35
|
|
|
Witam.
Najprościej na podnośnik lub podjazd.W mojej temprze też jest nieco przewodów ale dałem rade potrzeba cierpliwości.Potrzebujesz kogoś kto będzie ci naciskał pedał hamulca i pod światłem obserwuj gdzie leci.Morza się połapać,ja mam wymienione tyły na miedziane z metalowych rurek które zardzewiały+gumowe.Nie pamiętam nazwy tego rozwidlenia ale właśnie w tej pajęczynce musisz się połapać i pamietaj ze choć te same są rożne końcówki główek nowych rurek. Nic nie trwa wiecznie.Schemat na wiele nie pomorze jak sam kolega po maleńku wszystkiego nie obejrzy |
|
|
|
|
Danio
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 237 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 11-07-2010, 06:52
|
|
|
juz wszystko oglodniete wiem z ktorego leci ale wlasciwie wszystkie sa do wymiany wiec odrazxu calosc zrobie
przynajmniej bede sie staral |
|
|
|
|
Gastr0
Wiek: 37 Dołączył: 06 Sty 2010 Posty: 59 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-07-2010, 07:27
|
|
|
ja jak sie zaczolem z tym bawic to pociagnolem przewody odrazu od pompy z pominieciem korektora ktory stanol na amen i nie chcial wspolpracowac, do czego sie nie dotykalem to te przewody jak z papieru byly, az dziwne ze tyle wytrzymaly. odkrecenie zbiornika ulatwaia bardzo prace. |
_________________ Szeroko i nisko jak głosi pismo...
Tipo... pozostaly mile wspomnienia...
Astra F sedan 1.7td nowym nabytkiem
nie krzycz bo jade na glebie.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|