|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Benzyna] tempra 1,6 na jednopunkcie lpg niskie obroty |
Autor |
Wiadomość |
imemo
witamy nowego
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 14-04-2007, 16:47 [Benzyna] tempra 1,6 na jednopunkcie lpg niskie obroty
|
|
|
witam,mam problem-tempra 1,6 sw ie lpg,po uruchomieniu ledwo zipie-niskie obroty,po dodaniu gazu i puszczeniu obroty spadaja do 500 i ponizej az zdechnie,jechac na obrotach sie da ale kazde ujecie gazu to silnik stop,swiece nowe,zmieniona uszczelka pod glowica,cisnienie na cylindrach ok,gasnie i na benzynie i na gazie,pomocy please bo juz dwa dni walcze i pomysly mi wyszly,a moze silniczek krokowy/moze ktos wie jaka ma byc przerwa miedzy popychaczem a sruba nastawna przepustnicy? |
_________________ imemo |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 14-04-2007, 22:47
|
|
|
Wygląda na to ze padł Ci silniczek krokowy.Spróbuj go rozebrać i wyczyścić to może jeszcze coś z niego będzie. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
imemo
witamy nowego
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 15-04-2007, 11:56
|
|
|
tak tez mysle
mam nadzieje ze nie padl,ale....
jutro delikatna regulacja.........
moze.bydzie zyc.?
** Dodano: 21-04-2007, 21:34 **
no i nic temperowka padla...i co spec to inna diagnoza zglupiec mozna!
** Dodano: 16-05-2007, 21:50 **
noo tia..problem jest i zero rozwiazan,brak pomyslow....juz zglupialem,wszystko jest...ale nie jest tak jak ma byc...POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ imemo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|