|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Moja Tempra po spotkaniu z toyotą celicą |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-07-2006, 22:42
|
|
|
czas leci... ciekaw ogromnie jestem co to z tego się narobi... |
|
|
DzIki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 29-12-2006, 18:38
|
|
|
heh witam panowie,ano wracając do tego tematu z góry chciałbym przeprosić za moją nieobecnosc,ale wiecie jak jest teraz modne wyjazdy za granice,wiec i ja skorzystałem,a temperka ma już nowego własciciela ,a teraz na temat
noi wyrok był jeden: Współwina
był wzywany rzeczoznawca który udowodnił ze celika nie jechała 60km/h jak to było zeznane przez poszkodowanego ,noi pani sedzina wzieła to pod uwagę,ale jednoczesnie również ze nie można miec pewności że ja miałem włączony kierunkowskaz ,wiec wyszło jak wyszło ,wszyscy sie rozeszli w swoje strony a ja wyjechałem za granice .
Pozdrawiam was gorąco |
|
|
|
|
pabler
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-02-2007, 08:22
|
|
|
** Dodano: 14-02-2007, 08:22 **
Powiem Wam ze ja mialem wypadek. Wjechala we mnie ciezarowka. z Doblo (bo takowym jechalem) zostala tylko jedna strona. Dobrze ze moja. Zalatwiania na miesiac mialem bo oczywiscie zapomnieli wyslac czegos tam z pzu. Mandat dostalem ja, chcialem powiedziec ze gosc przy ograniczeniu do 30 jechal 60. na takiej drodze co ledwo sam sie miescil. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|