|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wypadek samochodowy - ubezpieczenie |
Autor |
Wiadomość |
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 01-03-2010, 11:49
|
|
|
Luczu, na bank jego kolegi, wtargnął na jezdnię pod przejeżdżający samochód, nie ważne czy był tam ten autobus, tramwaj czy samolot... Nie zachował ostrożności pokonując jezdnie... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 01-03-2010, 11:58
|
|
|
Bdm, wiem ale on sam miał to napisać a nie napisał |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 03-03-2010, 20:16
|
|
|
Memek napisał/a: | stefan
Cytat: | nie do końca zgadzam się z tym co mówicie, ale na drugi raz proszę nie tym tonem. |
O jaki ton Tobie chodzi, bo nie bardzo rozumie. Nikt Cie przecież nie obrażał ani nie wyśmiewał.
Cytat: | każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie - nie trzeba się z tym zdaniem zgadzać, ale wypadałoby je uszanować;) |
Chodzi o to że zostałeś sprowadzony na ziemię i nikt Ci nie przyklaskiwał w tym co piszesz? Mam jakieś dziwne przeczucie że tak właśnie jest. Odstaw emocje i spójrz na to z boku chłodnym okiem. Wiem że to boli jak komuś bliskiemu dzieje się krzywda, ale prawo jest prawem trzeba się do niego dostosować |
Memek, myslę że w sprawie "tonu" odpowiednio zareagował moderator, jakbyś nie zauważył zacytuje Ci "Moderowany:
proszę się nie emocjonować i uważać na słownictwo". Nie chodzi mi o to że nikt mi nie przyklaskiwał, akurat to jest dla mnie mało wazne, ciekawy jestem tylko skąd tak dobrze wiesz co ja myslę i czuje że się o tym wypowiadasz. Jasnowidz, czy co?:) A pouczanie studenta prawa że "prawo jest prawem i trzeba się do niego dostosować" to już jest hipokryzja;)
Nie napisałem jaki był werdykt policji, bo niestety nie dowiedziałem się tego. |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
Memek
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 07-03-2010, 18:41
|
|
|
Cóż mogę powiedzieć... Serdecznie pozdrawiam moderatorów tego forum Jak również Ciebie stefan |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|