|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zasada zamka błyskawicznego |
Autor |
Wiadomość |
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 06-10-2008, 15:38
|
|
|
avenger85, dokładnie tak jak piszesz. Chamstwo i nic więcej. Dlatego dopóki kierowcy w takich sytuacjach nie będą się szanować zamek nie zadziała.
romano, a nie było tam przypadkiem tych znaków drogowych informujących o zasadzie zamka? Może dlatego ludzie się do tego ustosunkowali. W każdym razie oby więcej takich sytuacji spotkać można było na wszystkich drogach |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-10-2008, 17:22
|
|
|
Ciechu78 napisał/a: | romano, a nie było tam przypadkiem tych znaków drogowych informujących o zasadzie zamka? Może dlatego ludzie się do tego ustosunkowali. W każdym razie oby więcej takich sytuacji spotkać można było na wszystkich drogach |
Właśnie nie wiem, może rzeczywiście są tam te znaki, bo przebudowa trwa i trwać będzie długo, sam byłem bardzo zdziwiony jak mnie i pozostałych inni kierowcy kulturalnie wpuścili na swój pas ruchu. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
timi
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 06-10-2008, 22:28
|
|
|
Świeta prawda panowie ,niebrakuje chamstwa na ulicach .Ja wykrecam 150km po łodżi i okolicach i cisnienie mi skacze jak widze co sie wyprawia za kólkiem .A szczególnie kolorowe autka przedstawicieli handlowych, normalnie zgroza a jazda na zamek to rzadkość wszystkim sie spieszy Timi! |
|
|
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 11-10-2008, 09:38
|
|
|
Ostatnio stojąc w korkach przy tym schodzeniu się dwóch pasów w jeden o którym pisałem zaobserwowałem pewna paranoiczną sytuację...otóż...niektórzy chyba już wogóle źle zrozumieli zasade działania zamka błyskawicznego (już ze 3 razy tak miałem w tym tygodniu), mianowicie auto jadące na prawym pasie zatrzymuje sie prawie przy samym koncu i...wpuszcza WSZYSTKICH z lewego:D
Mam nadzieje że to tylko przypadek, a nie złe skutki akcji wyborczej....bo jak to to drugie...to od jutra jeżdzę cały czas lewym;d |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|