"Trafione" stacje |
Autor |
Wiadomość |
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 01-10-2005, 10:40
|
|
|
lol
I on skończył dziennikarstwo... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
roger
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 86 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 01-10-2005, 15:02
|
|
|
edax napisał/a: | Może Ty, jako nie uświadomiony w temacie, co i jak, nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu demokracji polegającej na zasadach wolnego słowa. i Wasi władcy organizując forum na jaki kolwiek temat, czy to kościelny czy też nie muszą zapewnić swobodę wyrażania myśli, a jak tego nie rozumieją to mogą doświadczyć skutków swojej niewiedzy i beknąć za ograniczanie swobody wypowiedzi !!! |
Po pierwsze.Słuchaj człowieczku to że masz tu wolność wypowiedzi nie daje Ci prawa do obrażania innych którzy odwiedzają to forum.Twój poziom słownictwa jest (no może nie będe mówił jaki bo są na forum też kobiety).
edax napisał/a: | Notabene jeżeli się pobiera opłaty w jakiej bądż formie za cokolwiek, to podejmuje ię działalnność gospodarczą w rozumieniu prawa i może szacowne grono o tym nie wie ale może za to dostać w srakie za sprawą paru artykulów kodeksu gospodarczego... |
Po drugie zero powtarzam zero pojęcia masz o podatkach (chyba tylko o nich słyszałeś).Bo opłata za serwer jest już z ceną VAT jak każda cena w tym kraju:Nie wiem o jaki podatek do zapłacenia ci chodzi.
Po trzecie opłata za serek była dobrowolna a nie przymus to UPS SORRKI ale pretensje do Siebie że 10 dałeś.
Jeżeli prowadzisz działalność gospodarczą płacąc podatki wedle swojego rozumowania to twoja sprawa bo ten kraj jak dajesz to zawsze bierze i nikt ci nie powie (Prosze pana ale tego nie trzeba płacić)
I na koniec to będzie dla Ciebie ostatnie ostrzeżenie nnastępnego nie będzie |
_________________ TEMPRA 1.6 ie 91r srebrny metalic DIGITAL sprzedana
www.rogerodriver.bo.pl
rogero75@gmail.com
VW CARAWELLE 95r. 2.5 ben+gaz 8+1 (TAXI) |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 01-10-2005, 18:21
|
|
|
wywalcie go z forum bo smieszy mnie ten pozer. Takich lapsów jak on to pelno u mnie na dzielnicy. Chowaja sie po pierwszym plaskaczu...to tak na marginesie...
a co do tematu to woda w paliwie byla,jest i zawsze bedzie. Co rano woda wytrąca sie w zbiorniku i jest to normalne. W zimie jest jeszcze wiecej wody w zbiorniku wiec niektorzy dodaja rozne swinstwa do paliwa(chociazby posiadacze maluchow dodaja zwykly denaturat by wytracic wode). Kapiaca woda z rury wydechowej? Owsze kapie i jest to rowniez normalne gdy jest to zjawisko towarzyszace zachodzacym reakcjom spalania w silniku(juz ktos to wczesniej dobrze opisal).Juz w 1 klasie technikum samochodowego,ktore konczylem o tym bylo ale koles widac jest na poziomie podstawowki wiec po co sie z nim wogol przedrzezniac.
Dajcie mu banana i niech sobie zyje chlopak w nieswiadomosci swej glupoty i niedouczenia na tle motoryzacji.Co do praw na forum to jest tu pewien regulamin ktory akceptujesz wraz z tym gdy sie tu rejestrowales,wiec jakoby godzisz sie na warunki tu panujace. Nawet jesli dotyczy to takze ograniczen w sferze wypowiedzi to ADMINI MAJA PELNE PRAWO TAK WLASNIE ROBIC.Bylo sie nie rejestrowac na forum to bys nie mial problemu...Jestem w miare nowy tu na forum i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to wlasnie ten gosciu.Robi wam tylko obciach na porzadnym forum. Jak nie Tipo pedzące 312 km/h to jakies inne banialuki na ktorych sie nawet nie zna dobrze...Zenada... |
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 01-10-2005, 18:52
|
|
|
No i po edaxie.
Smutne
A na początku go broniłem. Jeszcze w czasach kiedy jego posty o "taksówce" były po prostu zagmatfane.
Od pewnego czasu nie chciałem nic pisać na jego temat własnie z powyższych powodów.
Widze że teraz roger spunktował go do końca
No cóż - z ciekawej inności zrobiła się prostacka wulgarność
Czyli miało być tak pięknie - a było jak zwykle he he |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
szwagier
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-10-2005, 22:15
|
|
|
jestem swiezym uzytkownikiem forum TTT.
Od jakiegos czasu czytalem posty kolegi EDAX.
Coz mozna o nim powiedziec.
Chyba ten kolega cierpi poprzez swoje ogromne kompleksy. Niby jezdzi Fiatem a obraza kolegow w sposob naprawde irytujacy. Najbardziej zdenerwowalo mnie gdy najechal na kolege Grzesko.
Edax przy Grzesko to gnojek ktory nie dorownuje inteligencja Grzeskowi nawet w 1 %.
Widac ze edax to maly zakompleksiony ludek, ktory wyzywa sie na innych ze w zyciu mu nie wyszlo.
Dobrze ze zbanowaliscie tego ludzika. Obnizal merytorycznie forum. Forum na ktorym sa ludzie na poziomie piszacy do rzeczy, stanowiacy grupe ludzi chcacych robic cos naprawde dobrego.
Przez takich "dupkow" forum traci na wartosci. Ale na szczescie juz go nie ma:) |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-10-2005, 22:30
|
|
|
ale jakieś fatum.... znów miałem dłuższą przerwę od forum i w międzyczasie jakaś mała kłótnia i ban... wcześiej z 2 razy też przegapiłem..... jakaś głupia moda.. swoją drogą szkoda.... kiedyś wcześniej nic takiego nie bywało, a ostatnio coś raz na miesiąc , dwa zjawia się ktoś kto albo ma nierówno trochę albo złośliwie chce spsuć atmosferę... ech.... |
|
|
szwagier
|
Wysłany: 05-10-2005, 23:07
|
|
|
Forum TTT to portal ludzi na poziomie. Wiedza o tym wszyscy.
Niedopuszczalne jest by jeden czlowiek psul atmosfere wypowiedzi.
Uwzam ze EDAX powinien uczestniczyc na forum BMW albo Opla Calibry.
Tam sa najwieksi pozerzy, ktorzy rozbijaja sie 13 letnimi furami.
Zobaczcie przecietnego uzytkownika forum BMW. Kolesie jezdza szrotami po 2 dachowaniach z rocznika 1987-1993 i mysla ze sa szefami na drodze.
Ale jego BMW jest super mimo ze to dwu-ślad!
Smiesza mnie uzytkownicy BMW, ktorzy mysla ze jak kupili BMW za 7000zl to sa bogami na drodze:)
Do takich userow mozna zaliczyc EDAXa i innych kolesi.
Najbardziej zalosne jest stwierdzenie swiezo upieczonego uzytkownika BMW ze jego fura sprowadzona z Niemiec jest jak igla mimo ze ma 15 lat:)
Skarpetki sie smieja:) |
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 06-10-2005, 05:58
|
|
|
szwagier juz sie tak nie podlizuj od razu na wejściu
A ty Gość nie pisz juzpo mnie postu - temat zamkniety |
piękne i uległe |
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-10-2005, 21:53
|
|
|
Nie pisz jabko, że temat zamknięty, bo użytkownicy będą się bali o "trafionych" stacjach LPG dalej pisać, a to był przecież TEMAT tego działu, nie edax... |
|
|
|
|
roger
|
Wysłany: 08-10-2005, 06:34
|
|
|
Temat jest otwarty.O stacjach piszemy nadal.
Sprawa EDAX-a jest zamknięta |
www.rogerodriver.bo.pl
rogero75@gmail.com
|
|
|
|
wglogowski
|
Wysłany: 10-10-2005, 09:56
|
|
|
jabko napisał/a: | szwagier juz sie tak nie podlizuj od razu na wejściu
A ty Gość nie pisz juzpo mnie postu - temat zamkniety |
|
_________________ KLIK
|
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 10-10-2005, 11:09
|
|
|
Jak najbardziej "temat zamknięty" dotyczył EDAXa a nie stacji.
wglogowski - to takie czary mary miszka |
piękne i uległe |
|
|
|
|
Pele_Tipo
|
Wysłany: 11-10-2005, 20:02
|
|
|
Co gdzie jak?? gdzie ja jakis post po Tobie tutaj napisalem ?? |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 11-10-2005, 20:05
|
|
|
Pele jak już pisałem to takie czary miszka a tymi nickami.
Wejdź jako gość i wtedy przeczytaj ten post. |
piękne i uległe |
|
|
|
|
mario
|
Wysłany: 16-10-2005, 22:42
|
|
|
szwagier napisał/a: | Forum TTT to portal ludzi na poziomie. Wiedza o tym wszyscy.
Niedopuszczalne jest by jeden czlowiek psul atmosfere wypowiedzi.
Uwzam ze EDAX powinien uczestniczyc na forum BMW albo Opla Calibry.
Tam sa najwieksi pozerzy, ktorzy rozbijaja sie 13 letnimi furami.
Zobaczcie przecietnego uzytkownika forum BMW. Kolesie jezdza szrotami po 2 dachowaniach z rocznika 1987-1993 i mysla ze sa szefami na drodze.
Ale jego BMW jest super mimo ze to dwu-ślad!
Smiesza mnie uzytkownicy BMW, ktorzy mysla ze jak kupili BMW za 7000zl to sa bogami na drodze:)
Do takich userow mozna zaliczyc EDAXa i innych kolesi.
Najbardziej zalosne jest stwierdzenie swiezo upieczonego uzytkownika BMW ze jego fura sprowadzona z Niemiec jest jak igla mimo ze ma 15 lat:)
Skarpetki sie smieja:) |
Jeśli jesteś na tak wysokim poziomie jak piszesz w poscie to czemu obrażasz innych ?
Jak ktos ma bmw to wg ciebie jest szefem na drodze dobre tylko ze równie dobrze można powiezieć że przeciętny użytkownik fiata rozbija się zlomem z 87-93 i mysli ze jest szefem na drodze a tak na marginesie to zaddroscisz posiadaczom bmw, ze stać ich na lepszy samochód czy o co ci chodzi? |
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-10-2005, 22:51
|
|
|
mario napisał/a: | a tak na marginesie to zaddroscisz posiadaczom bmw, ze stać ich na lepszy samochód czy o co ci chodzi? |
To znaczy w którym momencie one są lepsze? Jak wyjeżdżają z fabryki? |
|
|
|
|
mario
|
Wysłany: 18-10-2005, 18:28
|
|
|
Erewan napisał/a: | mario napisał/a: | a tak na marginesie to zaddroscisz posiadaczom bmw, ze stać ich na lepszy samochód czy o co ci chodzi? |
To znaczy w którym momencie one są lepsze? Jak wyjeżdżają z fabryki? |
heheh, nie będę się napewno kłócił które jest lepsze, bo to kwestia względna, ale wkurzył mnie po prostu post "Szwagra", w którym pisze glupoty |
|
|
|
|
roger
|
Wysłany: 18-10-2005, 18:31
|
|
|
Ludziki no nie to żebym był zgryżliwy ale nie zapomnieliście jaki tu jest główny temat.Tak dal przypomnienia : "Trafione" stacje. No więcej chyba nic nie trzeba pisać. |
www.rogerodriver.bo.pl
rogero75@gmail.com
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 11-11-2005, 21:38
|
|
|
Na gaziku jesźdze ja (fiat Tempra 2.0 1992r) i mój ojciec (BMW 530i 2005) i napewno nie polecam stacji na trasie krajowej nr.2 przed Krośniewicami od strony warszawy. tam mojemy starszemu w butle 60l zmieściło się 82l i jeszcze nie była pełna .
Następnie w łodzi nie polecam stacji Jet obok Eklerka zwłaszcze że za nią jest shell. Shella oczywiście moge polecic.
Unikałbym też większości prywatnych stacji typu: LPG, butle 11kg,opał, itp. |
|
|
skarybeusz
|
Wysłany: 19-03-2006, 00:22 DOBRY LPG
|
|
|
Ostatnio, dowiedziałem się o "cichej stacji", na której podobno tankuje policja i inne tego typu "instytucje" Postanowiłem sprawdzić i pojechałem. Dla mieszkańców Warszawy lub okolic: stacja znajduje się na ul. Burakowa, jest to dwa kiwnięcia ogonem od CH ARKADIA. Mają tam naprawdę dobre paliwo, także gazik. Zatankowałem i autko sprawuje się lepiej niż na gazie jaki tankowałem na BP. Jakoś paliwa jest porównywalna do SHELLa, ale cena jest bardziej przyjazna. POLECAM |
|
|
|
|
Hemi
|
Wysłany: 21-03-2006, 20:42
|
|
|
skarybeusz napisał/a: | stacja znajduje się na ul. Burakowa, jest to dwa kiwnięcia ogonem od CH ARKADIA |
Jeśli koło CH Arkadii to ul. Burakowska, a nie Burakowa |
_________________ był:
FSO 1500
Fiat Tempra 1.6 S LPG
VW Golf 3 GT 1.8
jest:
Opel Vectra B Kombi 1.8 16V |
|
|
|
|
bornek
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 02 Wrz 2005 Posty: 110 Skąd: Gorzów Wielkopolski
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 22-03-2006, 16:31
|
|
|
jabko napisał/a: | A ty bornek nie pisz juzpo mnie postu - temat zamkniety |
ja mam takie pytanko do kolegi jabko, nie wiem czemu i o co tu chodzi ze ja mam nic juz po koledze nie pisać jak ja wogule nie brałem udziału w tym temacie
Kamilbanan napisał/a: | BMW 530i 2005 |
bmw z 2005r. i twój Tatuś przerobił na gaz i ty mu na to pozwoliłeś |
_________________ Fiat Tipo 1994 r. 1,4 benzyna + LPG , kolorek bordo
Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski
Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 22-03-2006, 17:14
|
|
|
bornek napisał/a: | bmw z 2005r. i twój Tatuś przerobił na gaz i ty mu na to pozwoliłeś |
Tak pozwoliłem mu na to, a nawet namówiłem....Autko miało załorzoną instalację 5 generacji. Nie wykazywało jakiegokolwiek spadku mocy(potwierdzone na hamowni). Pozatym temat nie aktualny bo autko zostało zezłomowane po wypadku w niemczech pod Dortmundem.....Aktualnie jest BMW 320i 2006r. W tym nie ma mowy o instalacji LPG.... |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 09-12-2006, 01:44
|
|
|
a co myślicie obecnie o stacji marki Tesco bo mi w dzielnicy supermarketów ;d przy Tesco otworzyli stację benz Tesco; ceny mają niższe, fakt, jakość mają mieć OK ale czy to prawda... wiem, że na Auchan nigdy nie zatankuję bo szkoda mi silnika, filtrów i kasy; a jak to z Tesco? ma ktoś doświadczenia? na razie boję się tam tankować no ale gdyby kiedyś.. |
|
|
Robfiat
|
Wysłany: 30-09-2007, 06:37 JET
|
|
|
JET katowice giszowiec wiecej wody niz gazu auto |
|
|