|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Cuda w Fiacie |
Autor |
Wiadomość |
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-06-2006, 12:18
|
|
|
ajax napisał/a: | Jak pada deszcz mocno to wycieraczka sama sie wlancza z tylu |
Też bym chciał mieć taki automat
ajax napisał/a: | Pozatym niewspomne o magicznej kurtynie czyli skrzynka od bezpiecznikow ktora w czase jazdy sama sie odsłania:D |
Cóż, auto samo Cię informuje, gdzie szukać przyczyny "cudów"
ajax napisał/a: | Niewspomne juz o chwilowym zanikaniu swiatła stop:D |
Dłużej przytrzymaj pedał hamulca to problem zniknie |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
magi-marcin
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 323 Skąd: Huta Czechy
|
Wysłany: 07-06-2006, 14:36
|
|
|
jabko napisał/a: | he he
mam to samo tylko mi działa też bez świateł |
Kolega miał to samo u siebie. Problem znikał ja wyjmował radio. Zrobiłem mu całą instalacje audio od nowa i po kłopocie |
_________________ Tipo 1.6ie DGT bez LPG --- Już należy do TempraWG
LPG - dobry do zapalniczek |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-06-2006, 22:25
|
|
|
wycieraczka to zwarcie w instalce na wilgoci albo niedawno poruszane zalewanie skrzynki bezpieczników jak masz pod maską odpływ zapchany syfami...
a STOPa lepiej napraw, zacznij od czujnika przy pedale hamulca... |
|
|
Zegmond
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 38 Skąd: Stara Miłosna
|
Wysłany: 07-06-2006, 23:11
|
|
|
Witajcie. w moim Tipaq duchy nadal straszą, a na dodatek zaczęły mi mi fajki w tipku palić...Z rańca tak szlugasami waliło jak w "Bagatelce" około 22.00. W życiu nie paliłem ani nikt kogo wiozłem, wieczorem zajechałem do domu, (garaż w chacie), rano włażę do furmany a tu tak najarane jak w podżędnej knajpie....szkoda tylko że mnie nie kiepowały na skórce, bo bym chyba wylewu dostał... |
_________________ Już za 4 lata, już za 4 lata Polska znów odpadnie z mistrzostw świata!!! |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 10-06-2006, 11:29
|
|
|
może nie pamiętasz jak wracasz po pijaku co w autku robisz
albo to te cFane łasice... teraz fajki nawet kurzą... :snakeman: |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|