|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
POŻEGNANIE Z TEMPRĄ |
Autor |
Wiadomość |
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 08-05-2007, 13:40
|
|
|
Cnotliwy człek... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
gomez
Wiek: 39 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 57 Skąd: Bolesławiec/Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 10-05-2007, 14:29
|
|
|
miszko napisał/a: | mkaminski100,
Nie bede bronil Fiata, mam go uzywam i dzielnie bije kilometry. Nie mowie ze jest super autem, ma rowniez swoje niedociagniecia, ale denerwuja mnie osoby ktore uwazaja niemieckie auta za bezawaryjne i ideały bez dwoch zdan. To bzdura! Wszystko sie psuje, a niestety polaczki sobie jakis dziwny wizerunek "zrobili" i jak w ogien za nim ida.
Niemiecki auta sa dobre.... bo kupuje je ciemni ludzie, ktorzy jak sie cos zepsuje to ida do mechanika i po odbiorze zapominaja o naprawie... a dlaczego? Bo napewno ktos wydal duzo kasy na to auto i wstyd jest powiedziec o tym ze sie psuje. A Fiata kupisz znacznie taniej i łatwo jest powiedziec, ale ten Fiat jest do bani.
A jak wydal duzo kasy to raczej nie jest biedny... a jak nie jest biedny to nie ruszy palecm przy mechanice, bo sobie jeszcze paluszki ubrudzi |
W 100% sie z tobą zgadzam. Nie dobrze mi się robi jak ludzie bez sensu krytykują Fiata Jeszcze przed zakupem Tipo jeden ze znajomych mówi do mnie: "Nie kupuj Fiata, to graty, psują sie, rdzewieją itd. itp." Jak mu powiedziałem, że Tipo ma ocynkowane blachy to sie strasznie zdziwił Wniosek z tego jednego przykładu jest taki, że ludzie na podstawie jakiejś beznadziejnej opinii krytykują Fiaty nawet ich nie znając... Osobiście lubie Fiaty i wiem, że zawsze bede miał Fiata
** Dodano: 10-05-2007, 15:32 **
A co do Opla niby, że co, że lepszy od Fiata Kolega ma Astre i powiedział, że już nigdy nie kupi Opla... i wszystko jasne
** Dodano: 10-05-2007, 15:46 **
I bardzo dobrze Punto II to być może mój kolejny samochód ale to dopiero za kiiilka lat. Narazie zacząłem przygode z Tiposem:)
** Dodano: 10-05-2007, 16:21 **
Co do mocy bo o tym też była mowa w tym temacie. Nie mam rzadnego problemu z wyprzedzaniem. Ostatnio na trasie bez redukcji na 5-tce wyprzedziłem samochód bez problemu rozpedzając sie z 100km/h do 120km/h bez problemu szybko i jeszcze z zapasem gazu Trzeba jeszcze dodać, że poprzedzające mnie auto jechało około 80-90 km/h |
|
|
|
|
Jarek 5TT
Pomógł: 4 razy Wiek: 62 Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 297 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 10-05-2007, 19:09
|
|
|
Ciekawie , po roku odświeżony temat , oby się rozwinął lubię dywagacje nad wyższością "rasy panów motoryzacyjnego świata " nad resztą nie potrafiącą niczego sensownie sklecić.Jeździłem powyżej 30 samochodami (mówię "jazda" nie defilada przed znajomymi w niedzielę) także proszę uwierzcie mamy niezłe autka (stosunek ceny do jakości i komfortu) |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 11-05-2007, 19:49
|
|
|
m3q, troche stary temat odświeżyłeś. Bo minął dokładnie 1 rok... Nie ma sensu już dyskutować, bo np. mkaminski już u nas na forum nie przebywa, bo sprzedał auto. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
bob96
Pomógł: 7 razy Wiek: 63 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 519 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 12-05-2007, 18:23
|
|
|
To ja odświeże temat .
Z Temperką się pożegnałem co prawda pozostała w rodzinie , ale z klubem nie mam zamiaru sie roztawać |
_________________ Cromka 1.9 automat
Marea Weekend 1,8 +BRC sekwencja
Przez 7 latek Tempra 1,6 gażnik + gaz BRC
P.Walker+ Sirio ML145
Uniden 78 elite |
|
|
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 12-05-2007, 18:32
|
|
|
I jak się prowadzi Maryśka? Lepiej niż Temperka? |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
bob96
Pomógł: 7 razy Wiek: 63 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 519 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 12-05-2007, 18:55
|
|
|
polansky napisał/a: | I jak się prowadzi Maryśka? Lepiej niż Temperka? |
Lepiej to na pewno, bo Temperka nie miała wspomagania |
_________________ Cromka 1.9 automat
Marea Weekend 1,8 +BRC sekwencja
Przez 7 latek Tempra 1,6 gażnik + gaz BRC
P.Walker+ Sirio ML145
Uniden 78 elite |
|
|
|
|
gomez
Wiek: 39 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 57 Skąd: Bolesławiec/Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 12-05-2007, 19:00
|
|
|
polansky napisał/a: | I jak się prowadzi Maryśka? Lepiej niż Temperka? |
hehe Maryśka, tego jeszcze nie słyszałem ale ogólnie spoko furka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|