|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
To jest moje nowe autko |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 16-12-2005, 21:35
|
|
|
zdrowko napisał/a: | i spalania bezakcyzoweqo paliwa |
Zdrowko, Skarbniku Ty nasz, czy mozesz spac spokojnie wiedzac, ze oszukujesz nasze Panstwo??
Wiedzac, ze dzieki takim jak Ty bedzie wieksza dziura w budzecie, mniej kasy do roztrwonienia przez kombinatorow.
Wstydz sie!!!!
|
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Pele_Tipo
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-12-2005, 22:48
|
|
|
Passat poki co tez jest rownolegly, no ale jakby nie patrzec Temperka Grzeska do sprzedania. |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 31-12-2005, 19:01
|
|
|
Ja kupiłem Tempre jako swój 1 własny samochód i jestem zadowolony. Wiadomo ma wady jak każde auto które masz już pare lat, ale nie jest źle. Na bank nie zamieniłbym jej na Golf II ani nie kupiłbym malucha czy cc albo sc.Temperka przy moim bucie troche pali ale za to Golf II GTi nie ma polotu i inne tam pseudo sportowcy co mają dużą rure mały silnik.
No czyli za tą cene TEMPRA IS THE BEST !!!!!!!! |
|
|
rhoody
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 191 Skąd: Kożuchów
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 11-01-2006, 19:29
|
|
|
a ja chyba jako pierwszy "były" użytkownik zamieniłem Temprę na Megane Coupe... |
_________________ Była Tempra, jest Megane Coupe... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|