|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
auta które rdzewieją najbardziej |
Autor |
Wiadomość |
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 01-05-2012, 12:07
|
|
|
Masa błędów: mini nie było plastikowe, aston DB7 miał tylko maskę z laminatu i tylną klapę, BMW M1 podobnie. Przy okazji zabrakło kilku najważniejszych modeli: trabanta, chevroleta corvette pierwszej i drugiej generacji. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
kaminkrz
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 547 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
shagger78
Pomógł: 38 razy Dołączył: 29 Lis 2011 Posty: 1262 Skąd: Góra Kalwaria
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 01-05-2012, 12:49
|
|
|
VEndriuV napisał/a: | wczoraj widziałem Sienę, to mi by było wstyd jechać takim autem... Szkoda, że nie wiem skąd jest to bym fotke zrobił bo cięzko było uwierzyć... Próg cały podziurawiony na całej długości. Wręcz zostały tylko resztki. |
W przypadku sieny to normalne.Tego modelu widuje wiecej na zlomach ktore kasuja auta niz na drogach Za kilka lat nikt juz sieny nie ujrzy.Niektore modele tak maja-szybko wchodza na rynek a rdza je szybko likwiduje i znikaja z drog a nawet z pamieci.
Pamietam swego czasu ok.95-96 roku jak byl bum na zaza tavrija.Nie ma juz po nich sladu.Wszystkie poszly na zyletki.Teraz obserwuje samochody pod tym wzgledem i z nowszych samochodow ktorych sporo sie sprowadza a ktorych blache uwielbiaja korniki to mazda 3.Widze kilka egzemplarzy ktore niesamowicie rdza wzera. |
_________________ Było:
- FIAT TIPO 2.0 I.E. DGT 8V 115KM GRAN TURISMO + LPG rok 1990 kolor czarny
Jest:
- FIAT TIPO 1.6 I.E. 8V 75 KM 1994 BLEU PETROL
-SMART F2 0.8 cdi 41 KM rok 2001 BLACK
-BMW E46 TOURING 2.0 D 136 KM 1999 SILVER |
|
|
|
|
patrykl
witamy nowego
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-10-2012, 20:56
|
|
|
Z doświadczenia? Rdzewieją Opel i starsze Renault. Z obserwacji - najnowsze, nie konserwowane maluchy. |
_________________ http://jak-biegac.pl |
|
|
|
|
emyyyl
witamy nowego
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-11-2012, 22:37
|
|
|
No to teraz namieszaliśćie, szukam drugiego auta, ekonomicznego i bezawaryjnego i nie sądziłem, że zacznę szukać fiata. Rocznik powyżej 2004, kwota +/- 10000zł. Też nie trawię rdzy, co polecacie bo Fiat/Lancia to dla mnie nieznajome marki? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|