|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Blachara i dres to mit?? |
Autor |
Wiadomość |
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 08-12-2005, 18:55
|
|
|
Erewan napisał/a: | Powtarzam do znudzenia, że sobie zły kierunek skarg i wniosków obrałaś. Fakt, że HH jako taki nie mieści się w definicji MUZYKI wynika BEZPOŚREDNIO z samej DEFINICJI, a nie z mojej osoby tudzież mojego "widzimisię". Definicja jako obiektywna miara, czy coś pod nią pasuje, czy nie, jest wystarczającą przesłanką do uznania czegoś za muzykę lub nie. Jeśli nadal potrzebujesz autorytetów do interpretacji definicji, to znaczy, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
To mniej więcej tak, jakbym po przeczytaniu podręcznika biologii człowieka szukał np. w Tobie autorytetu w dziedzinie(wybaczcie) kobiecej menstruacji... Laughing |
Heh a ty dalej swoje o definicji........widze ze w ogole nierozumiesz co autor ma na mysli:]
Erewan napisał/a: | To jakaś gwara miejscowa? |
Nie, literowka.
Cytat: | No coż, nie przypominam sobie, żebym kiedyś na ten temat coś pisał, ale jestem za odwagą wypowiedzi i zabieraniem głosu, jesli ma się coś sensownego do powiedzenia.
Dowcip polega na tym, że czasami stosuje się pytania retoryczne, wielokropki, urwane zdania albo myśli ukryte między wierszami, których autor bazuje na założeniu, że czytelnik jest na tyle inteligentny, iż nie trzeba mu wykładać wszystkiego jak krowie na miedzy.
Z badań jednak wynika, że im młodsze pokolenie, tym większy odsetek ludzi ma poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. To dlatego zmieniono maturę na prymitywny pokaz slajdów w PowerPoint, bo wystarczy umieć stosować kombinację klawiszy "Ctrl+C"/"Ctrl+V", żeby dostać papierek.
WNIOSEK: Chyba przestanę stosować wyszukane formy językowe na tym forum, żeby mnie gawiedź rozumiała bez encyklopedii i autorytetów. Confused
|
Erewan napisał/a: | moim zdaniem zawsze ma, najłatwiej wziąć nogi za pas albo
powiedzieć swoje i zatkać uszy... |
twoje dorabianie ideologii smieszy mnie naprawde dzieki za poprawe humoru A jesli chodzi o jabko to to tak ma racje w jednym trzeba wiedziec kiedy temat sie konczy, a nie ciagnac na sile byle by byl.
Powtorze dla mnie HH jest muzyka i nic tego niezmieni ani definicja ani tymbardziej twoje "argumenty", bo jak narazie to zadnego sensownego niezamiesiles. |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-12-2005, 02:45
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | Heh a ty dalej swoje o definicji........widze ze w ogole nierozumiesz co autor ma na mysli:] |
Gorzej, że sam autor też nie rozumie co ma na myśli...
Zuzanna82 napisał/a: | twoje dorabianie ideologii smieszy mnie |
Gdzie Ty tu ideologię widzisz? Może myli Ci się ideologia z FAKTAMI?
Zuzanna82 napisał/a: | Powtorze dla mnie HH jest muzyka i nic tego niezmieni ani definicja ani tymbardziej twoje "argumenty", bo jak narazie to zadnego sensownego niezamiesiles. |
Cytat dnia dla Zuzanny82 z klasyki polskiej baśni:
"Czy to bajka, czy nie bajka
Myślcie sobie, jak tam chcecie,
A ja przecież wam powiadam:
Krasnoludki są na świecie."
Wierząc w inteligencję forumowiczów pozostawiam bez komentarza
P.S. Zuza, jesteś jak badacze twórczości Mickiewicza - lepiej wiedzą od niego, co sam miał na myśli... |
|
|
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 10-12-2005, 09:53
|
|
|
Erewan napisał/a: | Gorzej, że sam autor też nie rozumie co ma na myśli... |
mowisz o sobie? ja doskonale wiem co pisze.
Erewan napisał/a: | Gdzie Ty tu ideologię widzisz? Może myli Ci się ideologia z FAKTAMI? |
Twoje dorabianie do moich slow jakis dodatkowych elementow oprostu tworzy sztuczna "ideologie" (sorry zapomnialm dac to w "" poprzednim razem). Fakty jakie fakty radze Ci bardziej wczytac sie w temat jak narazie niepadly tu zadne fakty tylko jest ciagle gdybanie i dyskusja na temat cudzy preferncji muzycznych nic po za tym...
Erewan napisał/a: | P.S. Zuza, jesteś jak badacze twórczości Mickiewicza - lepiej wiedzą od niego, co sam miał na myśli... |
Nigdy bym sie niepodjela takiego zadania......
heh bajki byly dobre jak mialam 5 lat... |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|