poszukuje jakich kolwiek płyt beatch boys
mam pare utworow ale wolal bym albumik jakis nigdzie nie moge znalesc moze ma ktos namiary ?
bym był wdzieczny
_________________ był /F/I/A/T/ Tempra95' gleba -65mm grubo ;] niunia
był Ford Focus 1,6zetec
jest Foczka Focus 05' lekki chip w trakcie strojenia[True1 Liptowóz]
dawid5451, to forum odwiedza też policja przypominam WAM że ściąganie nie jest nie legalne (chyba że p2p)... ale udostępnianie tak... więc albo pw albo gg ale nie na publicznym forum
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 147 Skąd: Wołomin/Duczki
Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 17-08-2009, 20:39
Świstak napisał/a:
mrk69, dobre "Tuning Hitz"
no dobre dobre. jest pare kawalkow dobrych do sprawdzenia audio
Świstak napisał/a:
dawid5451, to forum odwiedza też policja przypominam WAM że ściąganie nie jest nie legalne (chyba że p2p)... ale udostępnianie tak... więc albo pw albo gg ale nie na publicznym forum
no wiem wiem ale policja odwiedza tez inne stronki muzyczne gdzie jest wiecej takich plikow i nic z tym nie robi
_________________ Było Tipo 1.4S + podtlenek LPG
Trwają poszukiwania godnego zastępcy.
Obecnie Twingo 1.2 2003r. Na Sprzedaż.
mi bardziej o to chodziło z lat 50 nie te nowoczesne ;/ przerabiane sa tragiczne to co zasysałem swistak
o taka muze mi chodzi z taka sie worze teraz rock z lat 50 ;] na full
animals - the house of the rising sun
tego tez szukam
oraz muza za czasow wojny z vietnamem
_________________ był /F/I/A/T/ Tempra95' gleba -65mm grubo ;] niunia
był Ford Focus 1,6zetec
jest Foczka Focus 05' lekki chip w trakcie strojenia[True1 Liptowóz]
no trosszkę zeszło z transu, uff jak można tego słuchać normalnie
W samochodzie słucham sabatonu...
taka mała próbka, od razu z trailerem mojej ulubionej gry, od 2 lat w nią gram w sieci, i ciągle się nie nudzi
http://www.youtube.com/watch?v=_T4lzDUxNlk
Oprócz tego polski rock, który już był czyli chłopcy z placu broni, kobranocka itp, oraz Simon i garfunkel szczególnie sound of silence
http://www.youtube.com/wa...feature=related
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS
Dobra płyta Ostra, polecam nawet tym którzy nie słuchają hh.
Kod:
01. Intro 05:38
02. Uwolnij To W Sobie 03:21
03. Klub 04:13
04. Biegnij 02:55
05. Mowie Co Widze 03:18
06. Zlosc 03:41
07. Rugby (Feat. Kochan (Tabasko)) 03:14
08. O Robieniu Bitow 02:21
09. Otwieram Drzwi 04:18
10. Milion Euro 03:28
11. Wydaj Mnie (Feat. Hryta) 03:52
12. Opowiesc 03:07
13. Kioskowy Skit 01:30
14. Polskie Komedie 02:50
15. ... (Zapomnialem Tytulu) 04:04
16. Wiecej Decybeli By Zagluszyc... (Feat. Zeus) 05:37
17. PRL Kontrast 03:58
18. Co Sie U Nas Dzieje 02:39
19. Perfect City (Feat. Tame One, Dan Fresh & Reps Of Skill Mega) 03:36
20. Czy Warto 03:19
21. Jedna Chwila 03:52
22. Ku Krytyce
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 451 Skąd: Eindhoven Holland
Województwo: Other
Wysłany: 26-09-2009, 10:40
Tez tluke w glosniki taka muze gdy jade.Mam wiele ulubonych kawalkow trudno mi wybrac jeden z nich.... ale najbardziej chyba to: http://www.youtube.com/watch?v=8MYaDglT4LU
To moj ulubiony Polski zespol
** Dodano: 26-09-2009, 11:54 ** Świstak ogolnie niezly z ciebie METAL pozdro
Psotnik, dawno daaawno temu jak jeszcze byłem w liceum i coma powstawała to próbowała się ostro przebić w radio łódź i w łódzkim klubie Dekompresja. Pamiętam te czasy ich pierwsza studyjna płytka ("pierwsze wyjście z mroku") była świetna, druga strasznie szybko mi sie nudziła... a trzecia jest nawet nawet. Ten kawałek chyba najlepszy jest z tego 2 płytowego albumu, co prawda słyszałem go pobierznie ale chyba tylko on mi utkwił w pamięci
ten zespół istnieje już ponad 6 lat a mało kto o nim słyszał ja mam tylko jedną ich płytę, więcej nie znalazłem i nie wiem czy w ogóle wydali jak dla mnie ich muzyka to mistrzostwo świata ale to tylko moje zdanie
a tu coś czego też większość nie zna tak śpiewają dziewczynki z kapeli Kittie:
Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 451 Skąd: Eindhoven Holland
Województwo: Other
Wysłany: 29-09-2009, 16:17
Świstak ale widze ze nie przesluchales tego albumu comy "hipertrofia" calego po kolej.Naprawde sam Dream Theater moglby zazdroscic tej plyty.Ogolnie slucham progmetalu ale nie gardze takimi riffami jak dales z linkow. (kittie juz sie sciaga cala dyskografia) he he trzeba to czuc zeby tego sluchac. Lubie te starsze zepoly maja w sobie ta diabelska nute nie to co teraz graja ten NU metal... chociarz Korn moglbym nazwac pionierem tego gatunku czy Slipknot.
hehe Slipknota słucham od kąd pamiętam najpierw słuchałem Marilyna Mansona a potem tego, to moja ulubiona kapela, uwielbiam vocal Coreya Taylora i bębny Joeya Jordisona, a Mick Thompson na gitarze to moim zdaniem wirtuoz na miarę Stiva Vaia, tylko w troszkę cięższej odmianie. ogólnie uwielbiam tę kapele, Kittie lubiłem po pierwszej płycie, tam one wzorowały się na slipknocie, zauwarz że nawet na okładce tytuł płyty jest napisany taką czcionką jak SlipKnoT dla mnie Kittie się skończyło kiedy zmienił się skład. Kolejne płyty moim zdaniem są słabe, podobnie jak kapela Napalm Death, wszystkie kawałki mają na jedno kopyto. a grali kiedyś świetnie (pierwszy studyjny album Scum jest kozacki)
btw KoRn i SlipKnoT to nie nu metal. KoRn to tak zwany nurt crossover... tak mówią jacyś tam znawcy, (pod ten nurt podpinają Limp Bizkit i Linkin Park) a SlipKnot to bardziej hardcore, ponoć zaczynali od black metalu, poszukaj sobie płyty Self Titeled z 1989r. nie jest to death czy black ale łomot na scenie konkretny robią właśnie sobie słucham tej płyty i wpierdzielam pierogi mamuni z kapel Nu metalowych polecam Deftones, posłuchaj płytki Adrenaline i around the fure
gwarantuję że polubisz NU metal
co do KoRna, heh kiedyś robili super muzykę, pierwsze płyty jak KoRn, Life Is Peachy, Fallow The Leader czy Issues są świetne, naprawde zajebiste płyty, ale kolejne płyty to moim zdaniem tandetne gnioty, na jedno kopyto
jeśli lubisz kapele typu slipknot poszukaj sobie dyskografii Machine Head
to ja dodam taka swoja mala playliste przy ktorej mi sie fajnie jedzie , bez linkow ale z tytulami .
1.Nickelback - Animals
2.Him - Wicked Game
3.ACDC - Thunderstruck
4.Korn - Word Up
5.ACDC - T.N.T
6.Elena - Lumea Ta
7.Armin Van Buuren feat. Sharon Den Adel - In And Out Of Love
8.Dj Raaban - Can you feel it
9.DJ Raaban - Anima Libera
a dla tych co lubia ciezsza muzyke polecam Metallica - Cyanide
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.