Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
HUMOR
Autor Wiadomość
Psotnik 

Województwo: Other
Wysłany: 06-12-2009, 14:05   

A czytaliscie to?? Wrzuciłem kiedys na łódzkie....

Opisy wypadków
Autentyczne wyjątki z opisów wypadków samochodowych sporządzonych przez kierowców w protokołach zgłoszeniowych PZU S.A.:

1. Wracając do domu podjechałem do złego domu i zderzyłem się z drzewem, którego nie mam.
2. Inny samochód zderzył się z moim nie ostrzegając o swoich zamiarach.
3. Myślałem, że mam opuszczone okno jednak okazało się, że jest podniesione kiedy wystawiłem przez nie
rękę.
4. Zderzyłem się ze stojącą ciężarówką nadjeżdżającą z drugiej strony.
5. Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w twarz mojej żony.
6. Odholowałem swój samochód z jezdni, spojrzałem na teściową i uderzyłem w nasyp.
7. Przechodzień uderzył we mnie i przeszedł pod moim samochodem.
8. Facet był na całej drodze i wiele razy próbowałem go wyminąć zanim uderzyłem w niego.
9. Budka telefoniczna zbliżała się, kiedy próbowałem zjechać jej z drogi uderzyła w mój przód.
10. Nie chcąc zabić muchy wjechałem w budkę telefoniczną.
11. Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek.
12. Broniąc się przed uderzeniem zderzaka samochodu przede mną uderzyłem przechodnia.
13. Mój samochód był legalnie zaparkowany, kiedy wjechał w inny pojazd.
14. Mój samochód był prawidłowo zaparkowany w tyle innego samochodu.
15. Nagle znikąd pojawił się niewidoczny samochód, uderzył w mój samochód, po czym zniknął.
16. Byłem pewien, że ten stary człowiek nie dotrze na drugą stronę ulicy kiedy go stuknąłem.
17. Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem.
18. Nie pamiętam dokładnie okoliczności wypadku, ponieważ byłem kompletnie pijany. W celu uzyskania
dalszych szczegółów proszę zwracać się do policji.
19. Kiedy wróciłam do samochodu to okazało się, że on umyślnie albo nieumyślnie zniknął.
20. Jechałem do lekarza z chorym kręgosłupem, kiedy wypadł mi dysk, powodując wypadek.
21. Nie wiedziałem, że po północy też obowiązuje ograniczenie prędkości.
22. Dałem sygnał klaksonem, ale nie działał, ponieważ został skradziony.
23. Pośrednią przyczyną wypadku był mały człowieczek w małym samochodzie z dużą buzią.
24. Zdałem sobie sprawę, że może być nieciekawie. Golf jedzie nam w maskę. Spojrzałem na zegarek - była 7:05.
25. W pewnym momencie drzewo dostało się między kabinę ciężarówki i przyczepę.
26. Jechałem sobie spokojnie, a tu nagle zaatakowała mnie wysepka tramwajowa.
27. Cały dzień byłem na zakupach - kupowałem rośliny. Gdy wracałem do domu, to żywopłot wyrósł jak grzyb
po deszczu, przysłaniając mi pole widzenia w taki sposób, że nie zobaczyłem nadjeżdżającego samochodu.
28. Mój samochód przeleciał przez barierkę i wylądował w kamieniołomie. Mam nadzieję, że spotka się to z państwa aprobatą.
29. Kiedy dojeżdżałem do skrzyżowania, nagle pojawił się znak drogowy w miejscu, gdzie nigdy przedtem się nie pojawiał i nie zdążyłem zahamować.
30. Wjeżdżając na parking, uderzyłem w ogromną, plastikową mysz. ( i w ryj dostała dopis A.S.)
31. Ubezpieczony nie zauważył końca mola i wjechał do morza.
32. Jechałem powoli, usiłując dosięgnąć szmatki, aby wytrzeć okno, która zaczepiła się o fotel. Kiedy ją pociągnąłem, uderzyłem się w twarz, straciłem kontrolę nad kierownicą i wjechałem do rowu. Gdy przyjechałem z powrotem z pomocą drogową, moje radio zniknęło.
33. Ostrożnie przyhamowałem, aby ta kobieta upadła jak najdelikatniej.
34. Zatrąbiłam na pieszego, ale on tylko się na mnie gapił, więc go przejechałam.
35. Ten pieszy strasznie latał po szosie, musiałem kilka razy wykręcać, zanim na niego wpadłem.
36. Źle osądziłem kobietę przechodzącą przez jezdnię.
37. Kierowca, który przejechał człowieka: "Podszedłem do leżącego pieszego i stwierdziłem, że jest bardziej pijany ode mnie".
38. Poszkodowany przeze mnie obywatel jest teraz w szpitalu i nie chowa urazy. Powiedział, że mogę korzystać z jego samochodu i wziąć jego żonę aż do czasu, kiedy wyjdzie ze szpitala.
39. Zobaczyłem wolno poruszającego się starszego pana o smutnej twarzy, jak odbił się od dachu mojego samochodu.
40. Motorniczy tramwaju potrącona przez samochód podczas przestawiania zwrotnicy: "Zostałam uderzona w tył mojej osoby i wywróciłam się na jezdnię".
41. Świadek potrącenia pieszego: "Zobaczyłem, że w powietrzu na wysokości 2 do 3 metrów leci, znany mi osobiście, mieszkaniec Orzechowa".
42. Piesza potrącona przez samochód: "Stwierdziłam, że nie mam butów na nogach. Okazało się, że jeden but jest za kioskiem Ruchu, a drugi na dachu kiosku".
43. Potrąciłam tego mężczyznę, który przyznał, że to jego wina, ponieważ już poprzednio był poszkodowany.
44. Świadek potrącenia pieszego: "Usłyszałem jak Przemek krzyknął do głuchoniemego Tokarczuka: STÓJ".
45. Samochód przede mną potrącił przechodnia, który jednak wstał, więc też na niego wjechałem.
46. Pytanie: "Czy próbował pan dać ostrzeżenie?"
47. Odpowiedź ubezpieczonego : "Tak, klaksonem"
48. Pytanie: "Czy druga strona próbowała dać ostrzeżenie?"
49. Odpowiedź ubezpieczonego: "Tak. Zrobiła muuuuuu"
50. Tego byka chyba ugryzła osa, bo rzucił się na moje auto.
51. Szczury rozmyślnie pożarły tapicerkę mojego wozu.
52. W moim samochodzie zaczęły się bić dwie osy i zostałem ukąszony, przez co wjechałem w auto przede mną.
53. Wyrzuciło mnie z samochodu, kiedy zjechał z szosy. Dopiero potem znalazły mnie w rowie dwie zabłąkane krowy.
54. Usiłując zabić muchę, wjechałem na słup telegraficzny.
55. Na samochód wpadła krowa. Później dowiedziałem się, że była trochę przygłupia.
56. Ubezpieczony zostawił auto na polu. Kiedy wrócił, samochód zaatakowały owce.
57. Wiedziałam, że pies jest zazdrosny o samochód, ale gdybym myślała, że coś się stanie, nie prosiłabym go, żeby prowadził.
58. Doberman zjadł wnętrze samochodu, kiedy byłem w sklepie.
59. Kiedy jechałem przez park safari, mój samochód otoczyły małe, brązowe, zezowate małpy. Gruba małpa zaczęła kręcić się na antenie mojego samochodu zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. Pomimo moich usilnych starań nie chciała zaprzestać i mniej więcej w trzy minuty później zniknęła w poszyciu leśnym z anteną w pysku.
60. Sprawca wypadku: "To jest niemożliwe, żebym jechał na piątym biegu. Jechałem na pewno na czwartym albo na piątym biegu".
61. Ten pan jest bezstronnym świadkiem na moją korzyść.
62. Jedynym świadkiem była pewna córa Koryntu, która tam stała w bramie, ale ona nie chciała podać swoich personaliów.
63. Dziewczyna w samochodzie obok wystawiła na widok swoje piersi i wtedy wjechałem w auto przede mną.
64. Powiedziałem policjantce, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjąłem kapelusz, stwierdziła, że mam pękniętą czaszkę.
65. Co mogłem zrobić, aby zapobiec wypadkowi? Jechać autobusem?

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

Luczu 

Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 06-12-2009, 14:43   

Świstak napisał/a:
> > > Zagadka.
> > > Na łące leży facet, na plecach ma plecak, wokół latają muchy.
> > > Pytanie: Co jest w plecaku?
> > > Odpowiedź: Spadochron.
> > >
> > > Uwaga! Zaginął ratlerek bez jednej łapy. Znaki szczególne: upada,
> > > kiedy zaczyna sikać.
Świstak napisał/a:

, > > > Kobieta jest przeciwieństwem psa. Pies wszystko rozumie, ale nic nie
> > > może powiedzieć...

i teksty Psotnik mam humor na cały dzień hahaha
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
     Moneta

Świstak 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 06-12-2009, 14:46   

nie ma to jak własny performance... sztuka nie zna konvenansów ;)
     assistance   Moneta

Psotnik 

Wysłany: 09-12-2009, 17:21   

Grób Fiutów:

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

Luczu 

Wysłany: 09-12-2009, 22:54   

Psotnik, mam kolegę co się nazywa "fiuty" :D Żeby było śmieszniej pracuje na kasie w carrefour czy jak się to tam piszę
Jest
     Moneta

Psotnik 

Wysłany: 09-12-2009, 23:13   

Luczu jakbym miał takie nazwisko to bym chyba sie pochlastał.

A to jest jak zwą praca zespolowa:

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

Luczu 

Wysłany: 09-12-2009, 23:15   

Psotnik, http://nazwiska.friko.pl/#100
Jest
     Moneta

Jelcyn 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 09-12-2009, 23:18   

w liceum miałem kolegę który, który miał tak na nazwisko :D pamiętam raz na przerwie go wołamy ,,Fiucie-Fiucie'' (coś chcieliśmy od niego) i jakaś nauczycielka która go nie znała zaprowadziła nas do dyrektorki :D ,,postarajcie się mu mówić po imieniu, nazwiskiem jest nieładnie'' tyle było :D

Psotnik 

Wysłany: 09-12-2009, 23:22   

Mam jeszcze duzo takich glupich zdjec

np THIS IS SPARTA!!! :

Pamietacie?? to ten spartanin z filmu "300"

** Dodano: 09-12-2009, 23:26 **
No Luczu powiem ci ze usmiałem sie :D a to ponoc dobrze na sen wpływa...

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

Achim 

Wysłany: 10-12-2009, 18:04   

Troche głupie ale grunt że Tempra występuje http://www.sadistic.pl/mlodzi-wilcy-vt26826.htm w czwartej minucie

Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 120KM-daily
     assistance

Luczu 

Wysłany: 10-12-2009, 18:10   

Achim, a przy końcu nie ma też tipka czasem ?
Jest
     Moneta

Achim 

Wysłany: 10-12-2009, 19:09   

tez tak myslalem aLE JEDNAK ta atrapa wyglada na stara pande albo uno

Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 120KM-daily
     assistance

Jelcyn 

Wysłany: 10-12-2009, 20:22   

http://www.youtube.com/wa...feature=related pamietacie Leopolda :>

** Dodano: 10-12-2009, 20:23 **
od 2:50 zaczynają cię pewne wstawki i dopiero mozna pooglądać :P

Psotnik 

Wysłany: 10-12-2009, 22:53   

Ten faszystowski jezyk....... hmmm jakbym slyszal szwaba na froncie
przyznam szczeze ze pierwszy raz to widzialem i sie usmialem :)

** Dodano: 12-12-2009, 17:09 **
Przystanek na zadupiu

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

Alan 

Województwo: Opolskie
Wysłany: 12-12-2009, 22:16   

Lancia Kappa SW 2.4 Tds

assistance

Psotnik 

Wysłany: 14-12-2009, 22:41   

Cos na swieta w wersji afganskiej:

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

dziura 

Wysłany: 16-12-2009, 12:40   

jelcyn napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...feature=related pamietacie Leopolda

Jak widzę takich popie*****ców to jestem za aborcją :D

szarlej91 
witamy nowego

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 16-12-2009, 20:05   

Żarty Żartami a słyszał ktoś o WHOSE LINE? Lub DREW CAREY SHOW?

Taki amerykański humor dla nieco specyficznych ludzi ;p

p_r_z_e_m_k_o 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 16-12-2009, 22:43   

Jasne, whose line wymiata, a jak Colin z Ryan`em się dobiorą to już w ogóle masakra :D

szarlej91 
witamy nowego

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 17-12-2009, 18:33   

Cytat:
Jasne, whose line wymiata, a jak Colin z Ryan`em się dobiorą to już w ogóle masakra :D

Dokładnie. Nie znam lepszych komików... no chyba, że Jeff Dunham. Słyszałeś?

Z kolei jak sobie pomyśle ze TVP 2 miało na jesień robić polski WLIIA do dostaje konwulsji :?

Luczu 

Wysłany: 18-12-2009, 00:16   listy do bravo - najlepsze z najlepszych :)

Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat.
Piszę do Was bo mam duży problem.
Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda
Pomóżcie!

Darek, 16: Może wyda Ci się to dziwne, ale chodzę z trzynastoletnią dziewczyną.
Bardzo się kochamy i mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jestem w takim wieku, że chciałbym już współżyć. Kilka razy próbowałem zbliżyć się do Marty, ale ona wciąż tłumaczy, że nie ma ochoty. Myślę, że poprostu nie chce jeszcze rozpocząć życia seksualnego. Nierozumiem dlaczego tak postępuje, zwłaszcza, że jest już dojżałą i ma miesiączkę. Nie chce jej rzucać dla innej dziewczyny, bo naprawde ją kocham. Jak ją przekonać, by chciała tego samego co ja?

KAROL 18 Długo zastanawiałem sie aby napisac ten list do Wasej Redakcji , ale śadze ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczyne Monike , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczeli sie kochać , ale ja sie boje i przed tym "pierwszym razem" mam pytanie czy mój członek może utkwić w jej pochwie ?
I co mam zrobić i jak sie zachować jeśli tak sie stanie i nie będe mógł go wyjąć.
Prosze o szybką odpowiedz , bo jesli nadal bede bał sie tego zrobić to ona przestanie mnie kochać.

MISS 16
-Droga redakcjo!Byłam u przyjaciółki na prywatce i poznałam cudownego chłopaka!
Nazywał sie damian i był taki słodki!Wszystkie koleżanki mi zazdrościły!
Zaproponował mi wspołżycie lecz ja odmówiłam!Teraz sie do mnie nie odzywa i puszcza plotki po szkole!Czy dobrze zrobiłam??Może gdybym sie zgodziła to kochałby mnie tak ja jego!??POMÓŻCIE!zrozpaczona czytelniczka!

Aneta 15lat:
Droga redakcjo nigdy do was nie pisałam ale zdarzyło się coś okropnego kiedy rozmawiałam z koleżanka doradziła mi żebym się zmasturbowała i kiedy to robiłam poczułam przebicie się błony czy to oznacza ze nie jestem już dziewica??czekam na odpowiedz

Olek 17lat:
Mój problem polega na tym że po nocach śni mi się ze uprawiam seks ze swoim młodszym bratem. Sen ten powtarza się dosyć często czy to oznacza że jestem gejem??

Marcin 18lat
Koledzy śmieją się ze mnie ze jeszcze nie piłem alkoholu ani nie całowałem się z dziewczyna co mam im odpowiadać POMOCY

Drogie Bravo! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w życiu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komendę,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym myśleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??

Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziała mi ze przez pocałunek można zajść w ciążę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Proszę o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego

Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż !

Drogie bravo !
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY
Jest
     Moneta

Jelcyn 

Wysłany: 18-12-2009, 12:24   

Luczu napisał/a:
Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż !

Drogie bravo !
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY
haha haha haha

Psotnik 

Wysłany: 18-12-2009, 15:58   

Klękajcie narody....
Ciąża pozamaciczna w kolanie.... haha :bravooo:

Gość wisisz mi piwo!
     assistance

Świstak 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 18-12-2009, 17:44   

Parę oznak, po których poznać, że twój tjunink jest już ekstremalny na maksa:

1. Jedyna osoba podziwiająca twoje przyciemnione szyby to babcia
wracająca z zakupów, która plaska się w czoło i mówi "No tak,
wiedziałam, że czegoś zapomniałam – miałam kupić plastikowe worki
na śmiecie".
2. Na trasie autostopowicze na twój widok wyciągają rękę – z
kciukiem w dół…
3. …a gdy się zatrzymasz, podziwiają rów melioracyjny obok szosy
albo wiosenne rozrzucanie obornika na polu obok i udają, że wcale a
wcale nie łapali okazji
4. Właściciel skupu złomu prosi cię, byś parkował trochę dalej, bo twoja
fura swoim wyglądem psuje mu reputację i odstrasza klientów.
5. Musisz pamiętać, by nie parkować obok altanki śmietnikowej. Raz
zaparkowałeś i śmieciarze wywożąc śmiecie gabarytowe próbowali wziąć też
twoje auto.
6. Sportowość twojego dresowozu polega na tym, że na klapie bagażnika ma
nalepkę "GTX", a w środku wozisz adidasy, dres na zmianę i kij
bejsbolowy.
7. Gdy gdzieś jedziesz, stacje radiowe podają twoją trasę wraz z
ostrzeżeniem dla innych kierowców.
8. Na zlocie fanów car audio przy twoim wózku jest największy tłum
– podziwiający, że udało ci się dostać działające radio marki
Safari 5.
9. Gdy próbujesz wyrwać lachona na dyskę, lachon po rzuceniu okiem na
twoją furę stwierdza, że jednak zostanie w domu i pouczy się na
sprawdzian z religii albo dla treningu rozwiąże jedno zadanie z matmy.
10. Twój sąsiad pamiętający dawne czasy na widok twojego pojazdu
wspomina, że on też po powrocie do Warszawy w czterdziestym piątym
znalazł wrak Fiata 508 pod gruzami i domowym sposobem go doprowadził do
stanu jeżdżącego
11. Gang osiedlowych złodziei samochodów podstawia raz tobie w prezencie
samochód, żebyś wreszcie przestał ich wk***ć tym, że nie mają ci czego
za***ać
     assistance   Moneta

Psotnik 

Wysłany: 19-12-2009, 14:33   

- Co to jest jeden murzyn na księżycu ?