Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 18-09-2011, 20:37
Jelcyn, zależy od moda Ja dostałem za pierwszym i w sumie za błachostkę
Co do filmu to gość wymiata Dzięki temu ze 100 litrów musiał tam świr pomieścić, ale oktan na oktanie a wskazówka od stanu obróciła się dwa razy i pokazuje nadal 0, więc pewnie zaraz wróci z powrotem na CPN
Jelcyn, D@wIdS, nie wiem czy zwróciliście uwagę na mistrza w Punto obok, który ma wlew po prawej i ciągnie wąż z dystrybutora na drugą stronę bo źle podjechał Uwielbiam patrzeć na takie "kombinacje" na stacjach, a najlepsze są kobitki choć jak widać, niektórzy faceci też mają ciekawe pomysły
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94
Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 18-09-2011, 22:37
Luczu napisał/a:
kolega za cmentarzem jak pijemy też tak śpiewa
Wiedziałem że będzie do tego jakieś nawiązanie koleś jest dobry, fakt shwax, mnie rozwala widok jak ktoś tankując wkłada korek do kieszeni. To chyba żeby nie zapomnieć I wcale nie mówię o korku od gazu
** Dodano: 18-09-2011, 22:40 ** ale najbardziej rozwala mnie to że juror w białej koszulce nie wybucha śmiechem a potem ten koleś widząc że z niego cisną to śpiewa dalej
gdybym miał czakac za takim jegomosciem to tez bym wolał sie pomeczyc z wezem...
Jasna sprawa, chodziło mi raczej o podejście faceta do tematu, bo od biedy zawsze można podjechać niejako pod prąd i będzie łatwiej, bo wlew znajdzie się od strony dystrybutora . Facet ma akurat małego hatchbacka, więc jakoś tam wąż przeciągnął, ale co by było jakby miał dostawczaka, albo chociażby sedana, kombi? Nic tylko wyciągać drugi telefon i cieszyć się z widoku takich akrobacji
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.