|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nowy wydech. |
Autor |
Wiadomość |
Matizz
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-07-2007, 18:15 Nowy wydech.
|
|
|
Hej panowie, z racji ze mój tłumik jest dziurawy jak ser szwajcarski, a Tipo przez to chodzi jak WRC, to musze kupić nowy, szukałem na allegro i znalazłem cos takiego, http://www.allegro.pl/ite..._oryginaln.html
Co powiedzcie na to ?? I czy ta cena to dobra cena, jak to wygląda w normalnym sklepie, nie mam teraz czasu za bardzo się za tym oglądać wiec proszę was o opinie.
POZDRO |
_________________ TIPO 1.4 i.e 1994r. przebieg 100tys (Podtlenek Butanu- LPG)
|
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 09-07-2007, 20:30
|
|
|
Wszystko fajnie, tylko czy wydanie takiej kwoty będzie miało odzwierciedlenie w jakości tego tłumika ? |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
Matizz
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-07-2007, 20:51
|
|
|
Hipo napisał/a: | Wszystko fajnie, tylko czy wydanie takiej kwoty będzie miało odzwierciedlenie w jakości tego tłumika ? |
Dlatego tez zadałem powyzsze pytanie,bo nie wiem jakie sa ceny wydechów,i nie wiem czy to drogo czy tanio, cz dobry ten dydech czy nie, ajesli ten niedobry to jaki warto kupić zeby sie nie rozleciał za rok.
POZDRO |
_________________ TIPO 1.4 i.e 1994r. przebieg 100tys (Podtlenek Butanu- LPG)
|
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 09-07-2007, 21:05
|
|
|
Jak chcesz to ja mam w dobreym stanie uzywke z 1.9D ale w zasadzie to wszystko to samo, sprzedam Ci w dobrej cenie |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-07-2007, 21:20
|
|
|
pamiętaj też, że jeździsz na LPG, więc w wydechu czasem troszkę kwaskowiej może być i się wypala łatwiej wtedy, dlatego też może warto dołożyć i kupić wydech jak to są coraz częściej z blach tycvh takich 'anty' co ich kwasowość wydechu nie rusza , nie rdzewieją tak szybko i gwarancję nawet dłuższą dają.... różnice w cenach nei pamiętam, czasem powiedzmy 1,5 raza tyle co tani wydech ale warto podobno |
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
|
Wysłany: 10-07-2007, 12:51
|
|
|
Ja za takie coś zapłaciłem w sklepie 180zł,tylko ta duża pucha jest jakieś 30% mniejsza od tej na aukcji i wygląd tego wydechu jest BARDZO podobny do orginału,więc moim zdaniem zastanowił bym się bo cena jest w miarę atrakcyjna. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|