|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pasek alternator i wspomaganie |
Autor |
Wiadomość |
Diax
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-06-2006, 11:50 Pasek alternator i wspomaganie
|
|
|
Witam
Mam takie troche nie typowe pytanie a mianowicie:
potrzebóje wymiaray obu pasków (chodzi mi o szerokość i długość), może byc typ paska
jeżdze tipo GT 18i.e 8v
W sklepie jak byłem to mi powiedział że lepiej bedzie jak podam konkret bo podobno jest dużo rodzai paskow
[ Dodano: 06-06-2006, 12:53 ]
ps. jeszcze dodam że rocznik tipo 93' |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 06-06-2006, 13:07
|
|
|
Uuu, co Tipo to inny - nie wiem czy ktoś ma akurat takiego.
A po numerze silnika nie są w stanie znaleźć?
Ja aby mieć pewność wziołem miarkę, markera i zmierzyłem. Silnik na luz. Zaznacz kreskę i odmierzaj np. po 15 cm, zaznacz, ogóć koło pasowe i kolejny odcinek. W ten sposób będziesz miał pewność co do wymiaru.
(zamiast markera, lepiej użyć białej kredy)
Pozdrawiam |
|
|
Diax
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 12-06-2006, 10:31
|
|
|
Po numerach silnika to się nie da bo nie mam
Paski dostałem z małymi problemami bo w 93 było 6 rodzajów silnika (tak mi powiedział typ w hurtowni co patrzył w katalogi) ale gdyby ktoś miał podobny problem z miła chęcią pomogę (Fiat tipo 1,8i.e 8v 105 koni). Postaram się później jeżeli nie zapomnę w tym topiku napisać modele pasków co żeby było ułatwienie
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|