|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Stożek do Tempry 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 29-05-2010, 09:45 Stożek do Tempry 1.6
|
|
|
Witam. Myślę, ze przyszedł już czas na wymianę filtra powietrza i korzystajac z okazji chciałbym wymienic go na filtr stożkowy...
Na początku prosiłbym was panowie o wyrozumiałość co do mojego tematu. Bo poszperałem trochę na forum. I wiem, ze jest sporo postów na ten temat... Tyle, ze nikt dokładnie nie napisał jak się za to zabrać. W co dokładnie się zaopatrzyć ? Co od jakiego samochodu pasuje jesli chodzi np o pokrywy od wtrysku od innego samochodu. Mi nic innego na myśl nie przychodzi jak szrot. I gdy zajechałem na szrot i zapytałem kolesia ile kosztuje takie cudo. To koleś mówił, ze nie ma nawet czegoś takiego Myślę, ze specjalnie tak mówi, bo dla gościa nie chce się szukać Stąd moja prośba kierowana do wszystkich co maja u siebie zamontowany stożek. Prosiłbym o w miarę dokładne namiary. Co jest potrzebne do owego montażu ? Z czego bez problemu psuje pokrywa na wtrysk i rurka dolotowa do filtra. Co jeszcze ewentualnie trzeba by było dokupić żeby to miało ład i skład, a także odpowiednio spełniało swoja funkcje.
Dodam, ze mile widziane są jakieś fotki jak to u was wygląda.
Za wszelka chęć pomocy z góry dziękuje. |
_________________ TEMPRA 1.6 S.X ie |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 29-05-2010, 10:22
|
|
|
pokrywa z tego co pamiętam z jakiegoś vw (polo?), na 100% jest opis na forum bo pare osób już monotwało takie zestawy... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Cichy
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 29-05-2010, 15:03
|
|
|
pokrywa od bravo 1.4 12V razem z mocowaniem, co do rur to w sklepie będą mieli odpowiednie. Jak chcesz zobaczyć to w moim temacie jest zdjęcie jak to wygląda link |
|
|
|
|
Maciek
Pomógł: 21 razy Wiek: 33 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 1468 Skąd: Gliwice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 29-05-2010, 15:05
|
|
|
można też wziąć pokrywkę z Tipo lub Tempry na gaźniku . |
_________________ Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa - moja
Stilo 1.9 JTD - mamy
Lancia Delta II HF Turbo - zabawka
Nouva Delta 1/6 mjet - taty
Fiat Tempra SW 1.8 LPG - moja
Fiat Tempra SW 2.0 4x4 - na części |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|