|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
strumienica a'la katalizator zamiast katalizatora |
Autor |
Wiadomość |
thug83
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 17-11-2006, 17:37 strumienica a'la katalizator zamiast katalizatora
|
|
|
siema, mam takie pytanie. padl mi katalizator (dodatkowo rozsypal mi sie wieszka od niego) i nie mam ochoty wydawac 380zl na kata. znajomy, ktory robi wydechy, zaproponowal mi zamiast tego wstawienie strumienicy z atrapa kata - nie robie tego, zeby zwiekszyc moc czy cos bo wiem, ze to gowno daje. teraz pyt. moje jest takie, czy to mi cos nie nabruzdzi w zwiazku z sonda lambda?? |
_________________ Tempra 1.6 sx ie cat - wywalony 1994 |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 17-11-2006, 17:43
|
|
|
montuj. temat juz byl przerabiany. |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-11-2006, 21:05
|
|
|
nie powinno nabruździć jak będzie w miarę solidnie wykonana (wyścielenie/wytłumienie jej wnętrza Ci się nie rozpadnie i nie będzie latać w wydech), oraz jak będzie dobrze szczelnie wszystko złożone; skoro w miejsce kata to jakoś głośniej 'pierdzieć' nic też nie powinno; a co do mocy to troszeczkę lepiej może Ci się zbierać, bo zawsze jak w miejsce spsuteko, przytykającego kata odetkasz wylot to zawsze łatwiej; |
|
|
thug83
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-11-2006, 12:22
|
|
|
ok, dzieki za info |
_________________ Tempra 1.6 sx ie cat - wywalony 1994 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|