|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Urwany wezyk od odmy |
Autor |
Wiadomość |
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 10-11-2006, 18:24 Urwany wezyk od odmy
|
|
|
dzisiaj czyściłem gaźnik, i przy jego odkrecaniu pekł mi ten waski weżyk od odmy dokładnie- od odmy idzie gruby wąż i rozdwaja się na szerszy(do pokrywy gaziora) i wąski (do samego gaźnika)-> i właśnie ten mały mi pekł- czy moge jeździć bez tego, czy coś sie stanie, bo niechcę kupować nowego, bo planuje zrobić "mini" dolot tzn zimne powietrze bezpośrednio ze zderzaka/filtr/ i od razu do gaziora, a na ten gorny wlot z odmy założyć taki filtr. No właśnie a co z ta druga odnogą? |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 21 Skąd: Lubaczów
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 10-11-2006, 20:14
|
|
|
Pewnie można by bez tego, ale przynajmniej należałoby zatkać oba urwane końce. Co za problem założyć nowy węzyk, do czegoś jest potrzebny, konstruktorzy niepotrzebnie nie komplikowaliby budowy silnika. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|