|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Przewód wysokiego ciśnienia. |
Autor |
Wiadomość |
slawek
|
Wysłany: 11-05-2005, 18:35 Przewód wysokiego ciśnienia.
|
|
|
Przedziurawił mi sie przewód wysokiego ciśnienia od wspomagania,czy ktoś wie jak drogo on kosztuje i czy bez problemu mozna kupic.Jak go najlepiej wymienic,trzeba chyba spuscic olej.Bede wdzieczny za wskazowki. |
_________________ TEMPRA 1.6 m p i 1994rok SW |
|
|
|
|
Kamay
witamy nowego
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 14-05-2005, 10:46
|
|
|
Witam
Trzeba wymienić, albo naprawic
Ja naprawiałem, bo za nowy w aso coś około 400 PLN chcieli.
Za naprawę tzn wymianę gumowego węża zapłaciłem ok 40 PLN.
Sam wyciągnąłem przewód z mojej T (troche tam ciasno ale da sę), płyn wyciekł, kupiłem nowy (ok 30 PLN). Naprawili mi w zakładzi gdzie zajmują się zakuwaniem przewodów ciśnieniowych, wiem gdzie taki jest w Kielcach
Gotowy przewód zamontowałem, wlałem plyn, układ trzeba odpowietrzyć (przy włączonym silniku kierownica raz w lewo raz w prawo do oporu aż układ zacznie pracować normalnie, uzupełnić płyn). Jeszcze raz pod spód zeby zobaczyć czy jest wszędzie sucho. U mnie działa juz 1,5 roku.
Powodzenia |
|
|
|
|
slawek
|
Wysłany: 14-05-2005, 21:47
|
|
|
serdeczne dzieki za wskazowki,dzisiaj dostalem uzywany za 40zl. |
_________________ TEMPRA 1.6 m p i 1994rok SW |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|