|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
ostrzezenie |
Autor |
Wiadomość |
JAM_BELFEGOR
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 04-06-2011, 09:25
|
|
|
Wygląda na to że Fast'y to jednak syf. Odszukałem sobie temat kiedy zmieniałem wahacze i wygląda na to że wytrzymały patem 1 rok i 2 mc Maciek dziś wymienia wahacze w moim byłym tipku i mówi że masakra. Zmielone jak marmolada, albo producenta dopadł kryzys i robi to gorzej, albo Maciek ma więcej dziur niż ja w swoim mieście Maciek możesz pochwalić się fotkami jak to wygląda, po trochę ponad roku używania.
Temat jak wyglądały rok temu: http://forum.tempra.org/t...-vt17995,25.htm |
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY
RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858
LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000 |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 04-06-2011, 13:37
|
|
|
Po części Maciek może mieć mniej szczęścia do dziur sądząc po szczęściu na zlocie |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
maciek_wk
Pomógł: 9 razy Wiek: 41 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 568 Skąd: Chorzów/Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 04-06-2011, 18:11
|
|
|
Zdjęć nie robiłem bo nie miałem za bardzo czasu i uwalony byłem po łokcie...ale...lewy wahacz w miarę ok, za to prawy to miał strasznie luźny sworzeń no i do tego po wyjęciu wahacza na zewnątrz wypadła mi jedna tulej metalowo-gumowa, wsadziłem z ciekawości na wahacz no i mogłem ją sobie obracać palcami 360 st. ...nieźle, teraz wcisnąłem niejakie Delphi, zoabczymy co z tego zostanie za rok |
_________________ jest...BRAVO 1.6 jtd Dynamic ...mojej kobiety
jakieś służbowe toczydło Renault Megane Grand Tour 1.5 dci |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|