|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Digital - kolejność kabelków - wtyczka - prędkościomierz |
Autor |
Wiadomość |
nemezis336
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 12-06-2007, 22:58 Digital - kolejność kabelków - wtyczka - prędkościomierz
|
|
|
Witam. Mam problem z diitalem z prędkościomierzem. Zauważyłem że moja wtyczka środkowa w desce jest cała z oleju, więc ponumerowałem kabelki, powyciągałem je, kostke umyłem poskładałem no i prędkościomierz przestał chodzić. Wydaje mi się że jednak źle włożyłem te kabelki, bo jak mierzylem miernikiem przy czujniku przy skrzyni, to jeden jest masa, drugi ma 12v, a trzeci 5v. Bardzo prosze o zdjęcie tej kostki. Widać na zdjęciu o co mi chodzi
http://www.mojefotki.net/...56/ABCD0003.JPG |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 14-06-2007, 05:54
|
|
|
to jest wtyczna z digitala z tipka benzyniaka
cos widze ze kolorki sa inne wiec moze za duzo Ci to nie pomoze..
|
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
nemezis336
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-06-2007, 11:58
|
|
|
Oj pomogło i to bardzo, 1 z 5 były zamienione, wielkie dzieki,
A pozatym info na przyszłość:
Jest możliwa zamiana deski digital z wersji 02 na 01, w wersji 01 nie ma wskaźnika: poziomu oleju, płynu chłodniczego i spryskiwaczy, reszta wszystko gra bez kombinacji.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|