|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wiązka kabli w klapie bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
M@ciej
Pomógł: 1 raz Wiek: 57 Dołączył: 22 Lut 2005 Posty: 110 Skąd: Węgielsztyn
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 05-12-2005, 09:14 Wiązka kabli w klapie bagażnika
|
|
|
Witam !
Mam pytanko odnośnie wiązki kabli przechodzących przez elastyczny łącznik w klapie bagażnika.
1. Czy jest ona dzielona na części jeżeli tak to gdzie jest połączenie, czy może w całości przechodzi od przodu auta ?
2. Czy jest różnica w zależności od modelu auta ?
Moje były wielokrotnie leczone i w tej chwili trudno stwierdzić, w którym miejscu jest przerwa jedna wielka miazga. Chyba będzie prościej wymienić fragnent instalacji niż szukać przerwy. |
_________________ Pozdrawiam !
Jeżdżę Tipo 2.0 16V
Szybko mija mi czas. |
|
|
|
|
Tempers
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-12-2005, 11:25 Re: Wiązka kabli w klapie bagażnika
|
|
|
1. Czy jest ona dzielona na części jeżeli tak to gdzie jest połączenie, czy może w całości przechodzi od przodu auta ?
Jak byłaby w członach, to nie byłoby głupie, ale to całość.
2. Czy jest różnica w zależności od modelu auta ?
Nie ma różnicy
Moje były wielokrotnie leczone i w tej chwili trudno stwierdzić, w którym miejscu jest przerwa jedna wielka miazga. Chyba będzie prościej wymienić fragnent instalacji niż szukać przerwy.
Rzeczywiście lepiej dosztukować fragment wiązki
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Kairan
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 05-12-2005, 11:29
|
|
|
Bawilem sie tym ostatnio i jest laczona zatraskami, jak otworzysz klape bagaznika i tam gdzie masz lampke do oswietlenia bagaznika (z lewej strony patrzac na bagaznik) jest ta wykladzina ktora musisz odchylic i tam w tym miejscu tak mniej wiecej pod lampka oswietlenia bagaznika masz polaczenia tej wiazki. pozaznaczaj sobie co do czego bo potem mozesz miec problemy. |
_________________ Tipo 2.0 16v w moim wydaniu |
|
|
|
|
M@ciej
Pomógł: 1 raz Wiek: 57 Dołączył: 22 Lut 2005 Posty: 110 Skąd: Węgielsztyn
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 05-12-2005, 14:14
|
|
|
Dziękuję za wypowiedź kolegom " Kairan " i " Tempers " |
_________________ Pozdrawiam !
Jeżdżę Tipo 2.0 16V
Szybko mija mi czas. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|