|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Gdzie można kupić plastik po którym podnosi się szyba??? |
Autor |
Wiadomość |
Carol
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 24-10-2006, 21:34 Gdzie można kupić plastik po którym podnosi się szyba???
|
|
|
Witam gdzie mogę kupic plastik po którym podnosi się szyba przednie dzrzwi lewa strona (elektryczna) ale i mechaniczne chyba też to maja chodzi mi o ten który wkłada sie w otwór w szybie ma po środku metalowe ząbki(właśnie one się wydarły i szyba spadła mam teraz na stałę) po nim chodzi ślimak i podnosi szybe. U mnie w mieście koleś na szrocie chce za cały mechanizm 50 zł gdy tylko mi potzrebny jest ten plastik. Więc może w jakims sklepie internetowym. W sklepach motoryzacyjnych nigdy o takim czyms nie słszeli. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|