|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Polerowanie rys szyby przedniej |
Autor |
Wiadomość |
sqnix
Wiek: 39 Dołączył: 28 Lut 2007 Posty: 149 Skąd: Ostrołęka-Olsztyn
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 15-05-2007, 00:56 Polerowanie rys szyby przedniej
|
|
|
Witam chciałem zapyta czy może używałaś ktoś preperatu/ów http://moto.allegro.pl/it...ochodowych.html
jest ich pełno na allego do polerowania rys szyb samochodowych.Mam porysowaną przednią szybę od wycieraczki po całej długości jak pracuje wycieraczka,rysy są dosyć głębokie.Czy tymi preparatami z allegro mogę te rysy usunąc???? |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-05-2007, 05:39
|
|
|
było! opcja SZUKAJ |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 15-05-2007, 09:00
|
|
|
Fakt było ale
sqnix napisał/a: | Czy tymi preparatami z allegro mogę te rysy usunąc???? |
Ułatwię Ci zadanie. Usuniesz tylko drobniutkie ryski. Tych od wycieraczek na pewno nie. Narobisz się jak osioł a i tak nic z tego. Szkło jest za twarde do polerowania czymkolwiek. |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
jabol2
Wiek: 40 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 10 Skąd: Sandomierz
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 01-06-2007, 17:40
|
|
|
Daj sobie lepiej spokuj z takimi wynalazkami...
nawet jeśli usuniesz te drobniutkie ryski ( po kilku etapach ) to zostaną ci smugi na szybie o wiele gorsze od rys, wiem co mówie bo naprawiełem szyby w hucie szkła ( właśnie takie ryski ). Taką szybe można polerować maksymalnie 3 razy w jednym miejscu a do tego trzeba wiedzieć z jaką siłą dociskać i jak dłógo polrować...
Ps. szkło nie jest za twarde do polerowania a poleruje sie takim niewielkim krązkiem z tkaniny |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|