|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Przednik zderzak jakby opadał. |
Autor |
Wiadomość |
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-04-2008, 09:56 Przednik zderzak jakby opadał.
|
|
|
Witam, a więc nie wiem co miało na to wpływ bo niedawno to zaułważyłem , że przedni zderzak jakby opadł... Jest teraz pod skosem bliżej maski jest wyżej a czym dlaje to jest bliżej ziemi, a gdy nim poruszam to nie ma żadnych luzów. Jak mógłbym go jakoś przyciągnąć do góry ? |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 05-04-2008, 10:13
|
|
|
też mam ten problem, choć torchę poprawiałem; generalnie uchwyty się mogą pogiąć czy popucić, coś wykrzywić etc... możesz próbować go dźwignąć (dźwigniesz) i od środka jakoś połapać, ale wątpię czy się uda; najlepiej jakbyś sobie ściągnął (chwilka roboty, tylko delikatnie - nie pourywaj zaczepów), obejrzał zaczepy na aucie, ich stan, może coś podciągnął wyżej, obejrzał zderzak i założył na nowo; z czasem może się toto rozjechać; chyba, że gdzieś zeskoczyło w oógle albo urwałeś |
|
|
VEndriuV
|
Wysłany: 05-04-2008, 10:40
|
|
|
ok, chyba spróbuje założyć na nowo, lecz jak ją odkręcić ? czy wystarczy tylko od dołu? |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 05-04-2008, 11:32
|
|
|
Od dołu oryginalnie 4 śruby + 2 schowane pod grillem (też musisz zdjąć) i spinki trzymające nadkole. |
|
|
VEndriuV
|
Wysłany: 05-04-2008, 12:15
|
|
|
jeszcze raz dzięki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|