|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Gałka zmiany biegów - chcę zmienić |
Autor |
Wiadomość |
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 16-11-2007, 17:05
|
|
|
Przekopałem całe allegro i znalazłem coś TAKIEGO mam nadzieje że Ci sie spodoba noi mieścisz sie z wysyłką w 70 zł |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
BB
Województwo: Dolnośląskie
|
|
|
|
|
JAM_BELFEGOR
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 12-02-2008, 16:51
|
|
|
mrk69 napisał/a: | BB napisał/a: | Moge nieraz zapomnieć gdzie jest ,który bieg | a na sprzęgle, gazie i hamulcu też masz napisane? |
Hej trochę stary temat ale, nie mogłem powstrzymać sie od komentarza. W się śmiejecie ale nie ma tu z czego, ja podam wydaje mi się dobry przykład że rozrysowanie biegów czasem się przydaje. Otóż pewnego dnia jechałem z kumplem, poczułem się kiepsko więc zatrzymałem się oddałem mu kluczyki i on miał jechać resztę drogi. Wsiadł zapalił i nie mógł ruszyć (jak na ironie losu za nami stał radiowóz ) Po kilku próbach wreszcie sie wytoczył, zorientowałem się że ma wbity 3 bieg. Dlaczego? jest słabym kierowcą? Nie po prostu całe swoje życie jeździł oplem astrą dla nie wtajemniczonych (jak to w kilku niemieckich autach) tam wsteczny jest przełożony koło jedynki więc gość odruchowo u mnie wrzucał 3jke gdyby zrobił szybki look na gałkę zmiany biegów, wiedziałby ze wsteczny jest za 5tką:> gdyby nie miał takiej gałki ... to sami wiecie ... mógłby nie zorientować się co i jak. |
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY
RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858
LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|