|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Lampy przód |
Autor |
Wiadomość |
Nowakwloc
Wiek: 34 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 113 Skąd: Włocławek
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 19-11-2010, 14:43
|
|
|
Jeśli powietrze jest przejrzyste, nie pada aktualnie ani deszcz, ani też śnieg, światła mijania powinny świecić na odległość przynajmniej 40 metrów, światła drogowe natomiast na 100 metrów. Wiem że jest dobrze i wiem że nie jest źle jeżeli zabiorą dowód trudno trzeba będzie odebrać;P 5 |
_________________ Tipo 1.6 Gaźnik - Żyletki
Tipo 1.4 - Sprzedane
Jest Tipo 1.4 8V Abarth
Chcesz Poczuć Prędkość, Chcesz Poczuć Adrenalinę - Kup Fiata Tipo!!! |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 19-11-2010, 17:33
|
|
|
Nowakwloc napisał/a: | Jeśli powietrze jest przejrzyste, nie pada aktualnie ani deszcz, ani też śnieg, światła mijania powinny świecić na odległość przynajmniej 40 metrów, światła drogowe natomiast na 100 metrów. Wiem że jest dobrze i wiem że nie jest źle jeżeli zabiorą dowód trudno trzeba będzie odebrać;P 5 |
Byle byś przez to nie rozjechał kogoś wcześniej |
_________________ Mój Scenic https://www.facebook.com/RenaultScenicKrzychuB/
|
|
|
|
|
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 19-11-2010, 17:43
|
|
|
Oj już nie ma co przesadzać... Przecież to nie jest czarna folia a myślę że Nowakwloc, jest na tyle ogarnięty, że gdyby faktycznie widoczność była słaba to sam bez zastanowienia zerwał by tą folie. |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
Nowakwloc
|
Wysłany: 20-11-2010, 10:23
|
|
|
Trzeba się nauczyć czytać ze zrozumieniem!!! Jeżeli jazda byłaby uciążliwa to foli już dawno by nie było.
Dawids rozumie:) |
Tipo 1.4 - Sprzedane
Jest Tipo 1.4 8V Abarth
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 20-11-2010, 21:29
|
|
|
Nowakwloc, A ty zromumiesz jak w coś lub w kogoś walniesz. Jedź na diagnostykę i niech gośc ci sprawdzi lampy. Jak uzna że mogą byc to ci przyznam rację, ale mogę się założyc że tekst jego będzie taki "coś Pan do cholery z tym zrobił" |
_________________ Mój Scenic https://www.facebook.com/RenaultScenicKrzychuB/
|
|
|
|
|
Nowakwloc
|
Wysłany: 21-11-2010, 02:05
|
|
|
Ustawiałem lampy tak jak powinny być i jest ok. |
Tipo 1.4 - Sprzedane
Jest Tipo 1.4 8V Abarth
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 21-11-2010, 18:29
|
|
|
KrzychuB, kolega Nowakwloc, ma swoja racje , której bedzie do konca bronil.... nic na to nie poradzimy. Napisałem co mysle (wczesniej przeczytałem ze zrozumieniem cały temat) i wiecej sie juz nie bede rozpisywal bo nie o to chodzi. |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|