|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Stworzenie zderzaka z SEDICI |
Autor |
Wiadomość |
lorgbow
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 309 Skąd: Krosno Odrzańskie
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 13-09-2009, 21:08
|
|
|
Przymierzyć do tempry mogę, kto wie co z tego wyjdzie
Zresztą to i tak najwcześniej w następny weekend |
_________________ Była:
Tempra 1.6+LPG '90 | Tempra 2.0 '91 | Lancia Delta II 1.6 '94 | Ford Mondeo '98 1.8 zetec | Ford Fiesta '96 1.25 zetec | Lancia Dedra 2.0 8vT | Opel Corsa B 1.0 '99
Jest:
Kia Picanto 1.0+LPG '05 |
|
|
|
|
Karpik
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 11 Paź 2008 Posty: 201 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 14-09-2009, 14:50
|
|
|
Leśniczy napisał/a: | zaś ja na prawdę nie rozumiem po co 1.4 upodabniać do GT/Sedici
owe listwy zostały zarezerwowane dla mocniejszych wersji i powinno tak zostać |
Leśniczy nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o zderzak. moim zdaniem zderzak od sedici jest duuuużo ładniejszy od Tych z wąskim wlotem i sam gdybym miał Tipo 1.4 1.6 szukałbym zderzaka z szerokim wlotem, co innego napisy GT 16V czy turbo bo to już przesada. a co do znaczków M-POWER to widziałem ostatnio AUDI 80 z emblematem M-POWER
** Dodano: 14-09-2009, 15:53 **
a próbował może ktoś montować do Tipo zderzak od CIVIC?? bo dokładki pod zderzak od CIVIC ponoć pasują więc może zderzak też |
_________________ Nie ważne co robisz, ważna jak to robisz |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-09-2009, 17:24
|
|
|
Temat w zasadzie nieaktualny Szukając na szrocie pod Tarczynem kilku plastików do wnętrze znalazłem zdrerzak troche przkombinowany bo.. czarny. Z czerwonym paskiem na spinki. Szerokim wlotem ale bez halogenow. Jest fantastyczny dopiero przymierzalem ale chyba sobie zaloze i uwaga dalem 50zl wyglada jak nowy
i tak btw. imho
Wydaje mi się mimo wszystko iż mniejszym złem będzie włożenie sobie do dajmy na to standardowego 1.4 zderzaka, lamp, czy grilla od sedici niż wstawianie lamp lexus style, xenonów, zderzaków tuningowanych czy jakiś kosmicznych progów, o których producent w czasach kiedy produkowali te auta nawet nie myślał. To tylko taka moja opinia. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|