Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 06-04-2013, 23:36
D@wIdS, e nie obniżka nie wchodzi w gre autem muszę wjeżdzac nieraz w różne tereny a tak jak jest to i tak muszę coś podziałac z plastikowym nadkolem z lewego przodu
KrzychuB, przedwczoraj mijałem się z twoim byłym Tipkiem Póki co żyje A tak między nami fajnie jest zobaczyć coś co widzi się tylko w sieci, a tu nagle wyłania się za zakrętu
_________________ Currently in the garage:
FIAT TIPO 1.4i.e DGT 70 HP
RENAULT THALIA 1.4i RN 75 HP ( 81 milage diagnostic process )
Cieszy mnie to Niedawno dzwonił i mówił że bardzo zadowolony
Powiem Ci tak, że jest to jeden z lepszych Tipków w mojej okolicy, także miejmy nadzieje że właściciel choć minimalnie o niego zadba, a przy okazji autko nie ulegnie żadnej kolizji
_________________ Currently in the garage:
FIAT TIPO 1.4i.e DGT 70 HP
RENAULT THALIA 1.4i RN 75 HP ( 81 milage diagnostic process )
Wysłany: 15-05-2013, 16:21
Luczu, wlepa stargana
a tu zmontowałem o bravce filmik
** Dodano: 01-05-2013, 18:02 **
I dziś sie podziało troszkę Dzieki koledze DaVIDkbc (z BBTP) który błyskawicznie dostarczył chłodnice to dziś się wziąłem z kumplem za robotę Stara uszkodzona chłodnica wymontowana, wmontowana nowsza, układ przepłukany (według zaleceń BBTP) i zalany nowy płyn Poniżej fotka z prac A na koniec zaliczona myjka
** Dodano: 15-05-2013, 14:21 **
Dziś wpadł do bravki pomysł który jakiś czas mi już chodził po głowie a kolega z forum rynia go przyspieszył Nie każdemu to spasuje ale mi się podoba
** Dodano: 15-05-2013, 19:27 ** KrzychuB, mam już tą naklejkę na maskę ale nie mogę nakleić bo za mocno wieje,ale gdy się tylko uspokoi to zaraz biorę się do roboty
Wysłany: 19-05-2013, 21:16
A dziś przy chwili wolnego zdemontowałem 3 stopa bo prawie nie świecił Po wyjęciu lampy okazało się że już była grzebana i chamsko poklejona, do tego syf i połowa wszystkiego popalona. Ale dzięki poradnikowi z bbtp i braciakowi dziś przywrócony na nowo jej żywot nawet lepiej niż nowa Poniżej parę fot wraz z efektem końcowym o różnych porach dnia
Wysłany: 05-07-2013, 09:39
Wczoraj Brava zmieniła właściciela. Oby mu długo służyła. Pewnie będę widział ją bo niecałe 50 km ode mnie. Teraz trwają intensywne prace poszukiwawcze następcy.
Ostatnie zdjęcie jak brava odjeżdża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.