|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tempra 1.6 Bleu lord & 1.6ie Smoczyca |
Autor |
Wiadomość |
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 21-06-2009, 20:12
|
|
|
egon. napisał/a: | zle z tymi kołpakami nie jest, a Tobie sie podoba wiec niech tak bedzie | czy podoba... już się przyzwyczaiłem, bo zrobiłem to zaraz po zlocie na którym wiele osób zadawało mi pytanie: "dlaczego żadnych kołpaków nie założę". No bo na oponki zbierałem. Bracik zaproponował mi dodać czerwoną obwódkę jeszcze (skąd my to znamy...) ale to już byłaby wiocha raczej. A tak - wiochy nie ma, choć od standardu odbiegają. |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 21-06-2009, 20:25
|
|
|
Te fele co ma egon na punktowcu , nie pasują do Tempry ,gdyby miały szeroki rant i były by to 16 ,17 to juz zmienia postać rzeczy ,oczywiście do tego spolerowane ręka mistrza |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
solidboy
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 24 Lis 2008 Posty: 321 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 22-06-2009, 13:31
|
|
|
ciechu, kołpaki wyglądają super.Powiem nawet, że bardziej niż moje seryjne alufelgi. |
_________________ była:Tempra 1.6 i.e SX lpg'92
była:Tempra 1.6 i.e SX Top Class benzyna '92
była:Marea Weekend 1.6 16V benzyna '97
była: Marea 1.6 16V benzyna'97
była: Marea 1.6 16V benzyna+lpg'01
jest: Marea 1.8 16V benzyna '99
|
|
|
|
|
engine16
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-07-2009, 20:05
|
|
|
wg mnie naklejka z tylnej klapy out na tylna szyba a naklejka z drzwi na błotnik pod kierumek poza tym spoko,seria bez rewalacji (z reszta tak jak moja)jakas felga by sie przydala i zderzaki w kolor no i umyć !!!!! do fotek taka brudna? |
_________________ "DOBRE KOŁO I GLEBA,WIĘCEJ NIC NIE TRZEBA"
sprzedam swoja beemke 1.8 + LPG sedan '92
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 27-07-2009, 15:56
|
|
|
engine16, nie żebym nie trawił krytyki, ale:
engine16 napisał/a: | naklejka z tylnej klapy out na tylna szyba |
Duże naklejki na szybach tylnych kojarzą mi się z Malucham z napisem Pioneer. Poza tym nie nakleiłbym tak dużej naklejki na klapie gdyby nie to, że mam w tym miejscu trzy punktowe wgniecenia i naklejka ma na celu zamaskowanie tego.
engine16 napisał/a: | naklejka z drzwi na błotnik pod kierumek |
dlaczego mam mieć tak jak każdy? jak te Calibry z serią naklejek na błotniku? Pod kierunkowskazem takich naklejek się nie komponuje, bo jedno z drugim się gryzie, a naklejka jest wtedy mniej widoczna. Mam oryginalnie, bo nikt na to nie wpadł
engine16 napisał/a: | poza tym spoko,seria bez rewalacji (z reszta tak jak moja |
I o to chodzi ma być seria! Ale nie tak jak Twoja, bo na gaźniku można trochę podeptać
engine16 napisał/a: | elga by sie przydala i zderzaki w kolor |
co do felgi - przerabiałem już ten temat i stwierdziłem, że nie dostanie. Bo po co? Żeby ładniej wyglądała? Tempra warta 1500żł? W auto które co miesiąc woła o jakąś część do wymiany
engine16 napisał/a: | no i umyć !!!!! do fotek taka brudna? | sorry, że na kilku zdjęciach jest brudna (mimo że po myjce), ale ja tym autem jeżdżę po ulicach, a nie na dywanie w garażu. Do każdego zdjęcia autko było umyte i nie wiem co masz na myśli mówiąc: "taka brudna", te zdeżaki i progi trochę okurzone lub obłocone? Zdjęcia w plenerze robione (2-3 km od myjni) |
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
engine16
|
Wysłany: 27-07-2009, 20:29
|
|
|
nie zebym nie umial sluchac ale
co do naklejek.ja to bym wogole ich nie dawal a juz na pewno nie takie woły zeby mnie z kilometra widzieli(no ale kazdy ma gusta i gusciki)mnie sie to np nie podoba na a juz jeszli koniecznie musza byc to dalbym je w w/w miejscach a tak apropo calibr,oni to sobie je naklejaja nie na blotnikach tylko na drzwiach w pionie az do progow
co do felg nie wiem nie czytalem z reszta dlugo mnie nie bylo,wczoraj wpadlem na chwile do Was polookac co tam slychac w moim klubie (poniewaz mam 2 auta nie jestem w stanie byc non stop na ttt bo jestem jeszcze na kilku innych forach)
i wlasnie ten sam powtarzajacy sie text i to nie tylko tutaj "mój samochód warty 1500 tysia to nie warto za wiele w niego inwestoowac" błąd,błąd,błąd ,jezeli sie ma samochod(obojetnie jaki)i na swoj sposob sie go "kocha"(sory ze tak pisze ale nie umiem sie wyslowic )to sie w niego inwestuje(ale nie naklejkami tak apropo :roll:oczywiscie to tylko moje zdanie,oczywiscie moga byc ale gdzies dyskretnie,one sa w sumie dla Ciebie )uwierzcie mi lub nie ale gdyby tempra byla moim jedynym autam,kupilbym do niej fele ze 156 te z tymi kolkami piecioma(nie wiem jak one sie nazywaja)ale wiem ze tempra niedlugo tzn w przyszlym roku(na poczatku)pozegna sie ze mna na rzecz innego wozidła(mam taka nadzieje)bo mam takowe plany,wiec nie inwestuje w nia za duzo,ale sie rozpisalem,chyba zrobilem male OT to sory jak tak,ale jestem strasznym gaduła jezeli chodzi o auta,moglbym o nich gadac godzinami.pozdo i powodzenia w dalszych modach |
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 28-07-2009, 17:34
|
|
|
engine16, aleś się rozsypał z tymi czerwonymi kartkami
engine16 napisał/a: | "mój samochód warty 1500 tysia to nie warto za wiele w niego inwestoowac" błąd,błąd,błąd ,jezeli sie ma samochod(obojetnie jaki)i na swoj sposob sie go "kocha"(sory ze tak pisze ale nie umiem sie wyslowic )to sie w niego inwestuje(ale nie naklejkami tak apropo :roll:oczywiscie to tylko moje zdanie,oczywiscie moga byc ale gdzies dyskretnie,one sa w sumie dla Ciebie ) | nie rozumiesz pewnych spraw, więc z mojego punktu widzenia to czysty nonsens. Przede wszystkim MOJE auto służy do jeżdżenia, a nie do pokazywania się na mieście. Kupiłem Temprę, bo spełnia moje podstawowe kryteria:
1. Tania w zakupie
2. Tanie części
3. Przestronne wnętrze
4. Pojemny bagażnik
Jestem głową pięcioosobowej rodziny, nie zarabiam kokosów i dla mnie ważniejsze jest to, że MOJA Tempra jest zawsze sprawna technicznie. Wszelkie awarie są w miarę moich finansowych możliwości natychmiast usuwane. Nie korzystam z usług mechaników i wolę dla oszczędności grzebać przy niej samodzielnie. Niejednokrotnie pod chmurką (nawet zimą), nieraz z pomocą poznanych dzięki temu autku ludziom z forum. Czasami jeśli nie mam kasy na jakąś pilną część, która wpływa np. na bezpieczeństwo jazdy - pożyczam kasę i wymieniam, bo auto jest w ciągłej eksploatacji. Samochód ma przejechane za mojej kadencji 40tyś km i NIGDY nie zawiódł mnie podczas jazdy. Za to jestem Temperce wdzięczny. Gdybym mógł przeznaczyć pieniądze na felgi - założyłbym jej (na pewno nie te o których Ty pisałeś, bo psują design Tempry). Ale wolałem kupić nowe opony, bo na samych felgach nie da się jeździć. Pobawiłbym się w dużo więcej dupereli, bo miałem takie plany, ale kasa mi na to nie pozwala. Ale Ty nie potrafisz zrozumieć, że mimo iż kocham swoje auto, to nie wrzucę kasy w jej zmiany wizualne, bo kocham też swoją rodzinę, a Tempra jest tylko samochodem i ona to rozumie. Pisałem już Ci dlaczego na klapie jest duża naklejka, ale dla Ciebie to wiocha. Dlaczego? Reklama jest wiochą? Kilka osób, moich bliskich znajomych ma takie naklejki na aucie, ale jakoś nigdy "wiocha" mi do głowy nie przyszła. Piszesz, że w swoją nie inwestujesz, bo za rok zmienisz auto. A to powiedz mi ile czasu ja moją pojeżdżę, bo skoro wlepiasz mi kartkę, to pewnie wiesz lepiej.
engine16 napisał/a: | co do naklejek.ja to bym wogole ich nie dawal a juz na pewno nie takie woły zeby mnie z kilometra widzieli | Po to naklejam, żeby było je widać. Gdyby było inaczej nie zrobiłbym tego
Nie pisz mi o gustach i guścikach, bo pojęcia o tym nie masz. Co więcej, zdecyduj się w końcu co ty masz za serducho pod maską, bo w podpisie masz engine16 napisał/a: | tempra 1.6+gaz(86KM) sxi.e.cat,didital,1991r | czyli masz wtrysk czy gaźnik? Bo Twoje dane się kłócą.
Kocham swoją Temprę, bo dzięki niej poznałem nowych ludzi, nawiązały się przyjaźnie, jeżdżę więcej po kraju i nie mam obaw, że nie dojadę do celu. I nie potrzebuję do tego alusów, spojlerów, nakładek, skórzanej kierownicy i sportowego wydechu czy zawieszenia. Autko jest niepozorne, ale w ruchu daje sobie radę nieraz lepiej od tych wypicowanych! |
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
engine16
|
Wysłany: 28-07-2009, 18:09
|
|
|
z kilkoma rzeczami sie z toba zgodze a mianowicie,rodzina,oszczednosci itp itd,fakt tempra jest tanim autem nie ma co,ja jeszcze nie mam dzieci,ale jestem zonaty i jestem "na swoim" takze wiem o czym mowisz ale co do naklejek i felg zdania nie zmienie,najtansze felgi do tempry np:piecioramienne na allegro widzialem za niecale 500zl z oponami,no fakt 500zl to i dla mnie pare zlotych ale co miesiac odlozyc nawet po te 50-100zl i juz po jakims pol roku tempra turla sie na felach a naklejki to juz wogole dla mnie zlo,tez zalezy w jakim stylu tuningowym bo w niektórych sa niezbedne(rat/rost np),jak dla mnie to seria,lekkie mody z motorem ewentualnie i dobre kolo tylko to zazwyczaj duzo kosztuje i to jest ten ból,moja tempra to wtrysk,wiem ma 78KM ale jak to pisalem jeszcze o tym nie wiedzialem,zaraz poprawie,co do pojecia mam je i to nie tylko w samochodach ale czasem jestem przekorny a niektorzy to odbieraja jako obelga/zniewaga w jego strone,znowu sie OT zrobilo dobra co do tempry rób co chcesz to Twoje auto,Tobie ma sie podobac nie mnie ja tylko powiedzialem swoje zdanie.pozdro
ps:a tak ode mnie prywatnie to gratulacje troje dzieci w wieku 30 lat.spoko.w dzisiejszych czasach,robotny jestes widac(tylko nie odbierz tego zle,powaznie mowie)rispekt ziooom |
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 28-07-2009, 19:50
|
|
|
Miały być borbety pięcioramienne. Na razie się wstrzymuję, firmę w której pracuję dopadł kryzys i pensje zmalały. Ale jak coś się ruszy to kto wie... Fele ciągle są do wzięcia (chyba), więc jeśli Temperka nie zawoła o nowe części w ciągu następnych dwóch miesięcy to pewnie ją w alu ubiorę. A naklejki znikną z niej kiedy będę miał coś siana na lakier. Maska i klapa są do zrobienia. Naklejka na klapie, jak pisałem - ma zadanie maskujące, ale zniknie wraz z położeniem lakieru. Poza tym odświeżenie wnętrza (głównie deska rozdzielcza) i poza tym nic jej nie dolega. Tylko na te wszystkie zabiegi potrzeba minimum 1000zł, dlatego takie moje podejście do całej sprawy.
Co do dzieciaków - teraz może faktycznie to dziwić, ale ktoś musi w naszym kraju dbać o populację. Kiedyś to była norma . Poza tym za dziesięć lat ja będę już mógł sobie pozwolić na własne zachcianki, a Ty - jeśli zdecydujesz się na dzieci - będziesz uposażał je do szkoły I tak ciągle czuję się dwudziestolatkiem. Pewnie każdy w moim wieku sobie to wmawia
P.S. nie poczułem się znieważony czy obrażony. Ostra dyskusja dobrze na mnie wpływa i czasem pomaga A za krytykę dziękuję |
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
engine16
|
Wysłany: 28-07-2009, 20:22
|
|
|
spoko.a jednak fele,widzisz i to jest podejscie trzymam kciuki za te borbety,oby byly i oby byla $$$$ na nie,naklejki tez out i lakiernik niech dziala,a ja tez mam zadre na drzwiach i zle dobrany kolor(poprzedni wlasciciel) na masce i p....le to a fele i tak bym kupil nawet nie robiac tego ale nie mam kasy a to to a to tamto i jeszcze sie teraz z babą pohapałem i wogole tylko sie uchlac i znowu OT pozdro |
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
tymek
Pomógł: 6 razy Wiek: 48 Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 314 Skąd: Janów
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 28-07-2009, 21:21
|
|
|
Cytat: | Jestem głową pięcioosobowej rodziny, nie zarabiam kokosów i dla mnie ważniejsze jest to, że MOJA Tempra jest zawsze sprawna technicznie. Wszelkie awarie są w miarę moich finansowych możliwości natychmiast usuwane. Nie korzystam z usług mechaników i wolę dla oszczędności grzebać przy niej samodzielnie. Niejednokrotnie pod chmurką (nawet zimą), nieraz z pomocą poznanych dzięki temu autku ludziom z forum. Czasami jeśli nie mam kasy na jakąś pilną część, która wpływa np. na bezpieczeństwo jazdy - pożyczam kasę i wymieniam, bo auto jest w ciągłej eksploatacji. Samochód ma przejechane za mojej kadencji 40tyś km i NIGDY nie zawiódł mnie podczas jazdy. Za to jestem Temperce wdzięczny. Gdybym mógł przeznaczyć pieniądze na felgi - założyłbym jej (na pewno nie te o których Ty pisałeś, bo psują design Tempry). Ale wolałem kupić nowe opony, bo na samych felgach nie da się jeździć. Pobawiłbym się w dużo więcej dupereli, bo miałem takie plany, ale kasa mi na to nie pozwala. Ale Ty nie potrafisz zrozumieć, że mimo iż kocham swoje auto, to nie wrzucę kasy w jej zmiany wizualne, bo kocham też swoją rodzinę, a Tempra jest tylko samochodem i ona to rozumie. Pisałem już Ci dlaczego na klapie jest duża naklejka, ale dla Ciebie to wiocha. Dlaczego? Reklama jest wiochą? Kilka osób, moich bliskich znajomych ma takie naklejki na aucie, ale jakoś nigdy "wiocha" mi do głowy nie przyszła. Piszesz, że w swoją nie inwestujesz, bo za rok zmienisz auto. A to powiedz mi ile czasu ja moją pojeżdżę, bo skoro wlepiasz mi kartkę, to pewnie wiesz lepiej.
engine16 napisał/a: | co do naklejek.ja to bym wogole ich nie dawal a juz na pewno nie takie woły zeby mnie z kilometra widzieli | Po to naklejam, żeby było je widać. Gdyby było inaczej nie zrobiłbym tego
Kocham swoją Temprę, bo dzięki niej poznałem nowych ludzi, nawiązały się przyjaźnie, jeżdżę więcej po kraju i nie mam obaw, że nie dojadę do celu. I nie potrzebuję do tego alusów, spojlerów, nakładek, skórzanej kierownicy i sportowego wydechu czy zawieszenia. Autko jest niepozorne, ale w ruchu daje sobie radę nieraz lepiej od tych wypicowanych! | Ciechu doskonale Cie rozumie ja teraz sam jestem na etapie remontu swojej "Blue Mistress" i wiem co to znaczy brak funduszy a to co rusz wychodzi cos nowego i skąd na to brac pomału do przodu i jakos damy rade |
_________________ BLUE MISTRESS [1.6i.e]
tam mnie znajdziecie:)http://radiobff.wix.com/radiobff |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 29-07-2009, 09:20
|
|
|
ciechu napisał/a: | I tak ciągle czuję się dwudziestolatkiem. Pewnie każdy w moim wieku sobie to wmawia |
Stary dziadku.
ciechu napisał/a: | Poza tym za dziesięć lat ja będę już mógł sobie pozwolić na własne zachcianki, a Ty - jeśli zdecydujesz się na dzieci - będziesz uposażał je do szkoły |
Za 10 lat to będziesz popierniczał o lasce na zakupy
Co do auta to engine16 zapraszamy do opisania dokładniej swojej tempry bo chyba nic jeszcze nie napisałeś na jej temat. |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 29-07-2009, 09:38
|
|
|
ciechu napisał/a: | Fele ciągle są do wzięcia (chyba) |
Są i nie tylko one |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 07-08-2009, 10:17
|
|
|
grabarz napisał/a: | Są i nie tylko one | no i kupiłem w końcu te borbety, ale nie miałem w co je zapakować, więc wziąłem razem z autem. W środę stałem się szczęśliwym (jak narazie) posiadaczem Smoczycy A w czwartek oba autka stały juz grzecznie obok siebie (w strefie Fiata )
konkretne zdjęcia wstawię w przyszłym tygodniu. Do zrobienia jak na razie wtrysk (wymiana) i łożysko koła tylnego. W sumie wyjdzie mnie to około 200zł. Potem wykończenie zewnętrzne, lakier i po umyciu i wysprzątaniu będzie znowu demonem szos |
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
|
Maciek
Pomógł: 21 razy Wiek: 33 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 1468 Skąd: Gliwice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-08-2009, 13:54
|
|
|
ciechu, gratuluję zakupu |
_________________ Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa - moja
Stilo 1.9 JTD - mamy
Lancia Delta II HF Turbo - zabawka
Nouva Delta 1/6 mjet - taty
Fiat Tempra SW 1.8 LPG - moja
Fiat Tempra SW 2.0 4x4 - na części |
|
|
|
|
egon
Pomógł: 57 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 5516 Skąd: Pleszew
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 07-08-2009, 14:20
|
|
|
ciechu, slicznie wyglądają obok siebie |
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony
LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa |
|
|
|
|
engine16
|
Wysłany: 01-09-2009, 11:17
|
|
|
a jednak,motywacja to podstawa jak sie ma motywacje to mozna gory przenosic,to jak to teraz ciechu?masz dwie tempry?widzialem jedna na allegro chyba za 1700 stala jak sie nie myle,no i co poszla?bo nie zagladalem |
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 01-09-2009, 11:33
|
|
|
engine16, pojdzie nieco taniej, ale zapeszac nie chce, bo to w tym tygodniu sie okaze Poki co moge sobie wybierac ktora dzis pojechac |
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
engine16
|
Wysłany: 01-09-2009, 20:17
|
|
|
no to spoko?a ta nowa za ile kupiles?
ps:co do dekli spoko pomysl z stym śprejem,nawet to fajnie wyglada...jak na dekle oczywiscie,ja zawsze wolalem czarne niz srebrne,ale nigdy nie robili czarnych,teraz dopiero zaczely wychodzic no ale trza stówke dac to p#%@&le |
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 01-09-2009, 21:56
|
|
|
engine16 napisał/a: | a ta nowa za ile kupiles? | mogę napisać jedynie, że niezwykle okazyjnie
engine16 napisał/a: | co do dekli spoko pomysl z stym śprejem,nawet to fajnie wyglada...jak na dekle oczywiscie,ja zawsze wolalem czarne niz srebrne,ale nigdy nie robili czarnych,teraz dopiero zaczely wychodzic no ale trza stówke dac | fajnie i tanio, bo dekle mogą byc nawet stare (jak w moim przypadku) i kupując spray za 10zł odmieniasz całkowicie oblicze auta |
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
egon
|
Wysłany: 02-09-2009, 00:32
|
|
|
ciechu, dobra, o BleuLordzie juz wiemy duzo, czas wkoncu pare fotek nowego nabytku
P.S zmien wkoncu avatar i fote w profilu |
|
|
|
|
engine16
|
Wysłany: 02-09-2009, 07:21
|
|
|
no wlasnie ciechu,uchyl rabka tajemnicy
ale smoczyca chyba od ktoregos "z nas" kupiona bo widze naklejke TTT na blotniku???przyznac sie kogo to? |
MOJA BEEMKA |
|
|
|
|
egon
|
Wysłany: 02-09-2009, 08:12
|
|
|
engine16, smoczyca jest od kolegi grabarza to wszyscy wiedzą, bo to jesdna z ładniejszych o ile nie najładniesza na forum |
|
|
|
|
ciechu
|
Wysłany: 19-02-2010, 21:34
|
|
|
Tak sobie wstawię najświeższe foto Smoczycy, czyli mojej drugiej Tempry.
Zdjęcia miały być do konkursu, ale poczekam na lepszą pogodę. Jeszcze mam troszkę czasu
|
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
|
Wysłany: 19-02-2010, 21:41
|
|
|
ciechu, nie uważasz ze te progi nie pasują do całości? Lepiej by bez wyglądała |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|