![Tempra Tipo Team Strona Główna](../images/logoforum/logo.jpg) |
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jak założyć filtr stożkowy w Tipo 1.4 |
Autor |
Wiadomość |
Sucre79
![:vip:](../templates/subSilver/images/ranks/vip.gif)
![](../images/avatars/15461682344f6054acd0846.jpg)
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 08-10-2008, 06:03
|
|
|
MARIOVIRUS, nie jestem specem od mechaniki ale jak dla mnie to będzie ci łapało ciepłe powietrze z silnika więc albo zrobisz dolot w masce albo rurę poprowadzisz spod zderzaka ale bez obudowy filtra to i tak ciepłe będzie łapał. Jak chcesz mieć na "american style" to wystaw filtr ponad maskę i wtedy masz gwarancje że będzie zimne łapał. |
_________________ Mój Chomik GSM
![](http://images.chomikuj.pl/button/Sucre79.gif) |
|
|
|
![](../templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Jelcyn
![.::Moderator::.](../templates/subSilver/images/ranks/moderator02.gif)
![](../images/avatars/1787359563500c01e609a05.jpg)
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 13-08-2010, 12:41
|
|
|
Tak grzebałem na naszym wspaniałym forum i dokopałem się do tego tematu. Otóż,w związku z uszkodzeniem obudowy filtra powietrza zastanawiam się, czy sztuczkę opisaną przez Romano dałoby się skutecznie wykorzystać w przypadku 1,6ie (835c1.000)? |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
![](../templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|