|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipo 1,6 - własne przeróbki |
Autor |
Wiadomość |
egon
Pomógł: 57 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 5516 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 26-09-2009, 08:06
|
|
|
Lasgo07 napisał/a: | No chyba że będzie miało silnik co najmniej 1,8 i nie Fiat. |
Tej wypowiedzi nie jarze, przeciez Fiaty bardzo lubią gaz, no ale o tym są juz tematy |
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony
LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa |
|
|
|
|
Kriss_Lodz
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 13 Wrz 2009 Posty: 189 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 26-09-2009, 08:47
|
|
|
Lasgo07 napisał/a: | Karpik, Niestety nie zostalo w klubie ponieważ odczuwam że kupił go ode mnie handlarz, podpicuje je troche jeszcze i opchnie za większą sumę. Ja tyle co chciałem to wziąłem za nie. A teraz? kupiłem fiata Cinquecento w dobrym stanie z 98 roku i teraz jego będę picował. Auto na benzynkę rzecz jasna, niechcę już samochodu na gaz. No chyba że będzie miało silnik co najmniej 1,8 i nie Fiat. |
Miałem Mondeo 1.8 + LPG i nigdy więcej F.... FORDA |
_________________ Nie masz co zrobić z kasą ?? ...... Zostań klientem stacji ASO ))
|
|
|
|
|
n-e-o
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 332 Skąd: Pułtusk
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-09-2009, 08:56
|
|
|
egon. napisał/a: | Lasgo07 napisał/a: | No chyba że będzie miało silnik co najmniej 1,8 i nie Fiat. |
Tej wypowiedzi nie jarze, przeciez Fiaty bardzo lubią gaz, no ale o tym są juz tematy |
Kolega Lasgo07 miał pewno na myśli, że silniki Fiata (wg niego) powyżej 1.6 są słabej, starej konstrukcji. Choć pewny co do tej wypowiedzi i tego 'co miał na myśli autor' nie jestem.
Z tego miejsca chciałbym przeprosić kolege Lasgo07 za to co napisałem tu wcześniej (edycja). Nie miało to na celu Cię obrazić w żaden sposób. |
_________________ Był:
Fiat Tipo 1.6 KAT (1990r)...
Opel Astra 1.6 @ 2.0 (1993r)
Jest:
Vectra B 2.0 16V LPG Lovato (1998r)
Gość, Twoje auto jest najładniejsze |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|