|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zmiana podświetlenia nawiewów |
Autor |
Wiadomość |
riki
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 21-04-2005, 22:33 Re: Podświetlenie nawiewów
|
|
|
MaDBoYs napisał/a: | Tak wyglądają moje nawiewy no i całe podświetlenie
Obrazek
Obrazek
Trochę niewyraźnie widać ale na żywo całkiem inaczej to wygląda,po prostu superrr
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 21-04-2005, 22:51
|
|
|
Qrde nawet nie wiedzialem, ze Tipo ma deske jeszcze pociagnieta na prawo tam gdzie ja w Temprze mam juz schowek.
Riki calkiem fajnie wyglada twoja deska tylko, ze troche chyba sie nagimnastykowales, zeby wymienic cale podswietlenie.
Ja zmienilem tylko w desce i mialem dosc. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
marinero
|
Wysłany: 22-04-2005, 18:04
|
|
|
andrzej&sz, jestem zainteresowany taką płytką |
_________________ 1.4i.e '95 ; 2.0i.e 8v '93 |
|
|
|
|
riki
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 22-04-2005, 22:56
|
|
|
Emf napisał/a: | Qrde nawet nie wiedzialem, ze Tipo ma deske jeszcze pociagnieta na prawo tam gdzie ja w Temprze mam juz schowek.
Riki calkiem fajnie wyglada twoja deska tylko, ze troche chyba sie nagimnastykowales, zeby wymienic cale podswietlenie.
Ja zmienilem tylko w desce i mialem dosc. | ..........................Zegar nie jest podświetlony ,chyba cos nie łączy albo się spaliła dioda sa to diody na 12v ,dlaczego miałeś dość ,jak masz foto to wrzuć ps moje foto w galerii,album |
|
|
|
|
MaDBoYs
|
Wysłany: 23-04-2005, 23:17
|
|
|
Riki ladnie te zegary wygladaja
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
apacz76
Wiek: 48 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 144 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 24-04-2005, 14:35
|
|
|
witam ja sobie zrobilem podswietlenie zegarow na czerwono wsadzilem diody led jest niezle tylko nie wim co mam zrobic z podswietleniem regolacji nawiewu jak byscie mieli jakis pomysl to byl by wdzieczny
pozdrawiam
Paweł |
_________________ Bo jeździc to trzeba umieć
Fiat tempra1.6 ie lpg |
|
|
|
|
Remi
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 12-11-2005, 18:44
|
|
|
A ja panel mam diodami na niebiesko - zuelnie inny i wlasny rojekt, moze kiedys wrzuce fotki, a rwgulacja nawiewu, troche wydaje mi sie latwiejszym sposobem, tzn diody z allegro z plaskim profilem ( swieca dookólnie) niebieskie, samo to oczywiscie nic by nie dalo, ale po wyjeciu tej filii z obrazkami wystarczy drobnym paierem ( gramatuja 2000 ) delikatnie zdrapac ten zielony lakier ktory nadaje kolor zielony i zostaje biale ( wiec niebieskie bo diodki sa) ja jestem zadowolony i wg mnie sposob jest dosc latwy i raczej niezawodny, bez dodatkowych kabli itd, a jak wiemy im wiecej kombinacji tym szybciej ma sie co zepsuc:P Pozdro
Dorzucam fotki ( a i jeszcze jest w planie wrzucenie diodek w miejsca tych takich bialych paseczkow, pokazujacych polozenie ( zaczerpniete z tego forum ) )
|
|
|
|
|
ROBUR82
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 15-03-2006, 23:27
|
|
|
Mozesz mi przeslac fotke bo nic nie widze nie wyswietla mi fotek!! |
_________________ TIPO 1.4 na jednopunkcie |
|
|
|
|
picek
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 16-03-2006, 18:41
|
|
|
Trochę przesadziłem z odbarwianiem,ale to się wymieni.
[ Dodano: 16-03-2006, 18:46 ]
Ewentualnie jeszcze to. |
_________________ Audi |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|