dzisiaj o 3:30 temperatura około -20, odpaliła od razu po przekręceniu kluczyka , po pierwszym podgrzaniu świec...
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
ale szczera prawda!! w tym tygodniu trochę wyprubuję ten sposób z powodu małej usterki mojego una
Polecam. Naprawdę warto
VEndriuV napisał/a:
ciechu, tyle, że nie zawsze jesteś na czas i nie jest to zależne od Ciebie.
zawsze jestem na czas. W ZG (do której i tak nie jestem przekonany, wolę Leszno) autobusy kursują bardzo często. Wręcz jestem pod wrażeniem. Do tego miło jest przejechać się na tylnej ławce mana, którą sam osobiście tworzyłem (taką pracę miałem ). A czy zależne ode mnie? One jeżdżą. Auto nie zawsze chciało jeździć. Więc co jest dla mnie korzystniejsze?
egon., u Ciebie owszem, nie sprawdzi się to, bo nie mieszkasz w centrum dużego miasta. Ja mieszkam i pod tym względem sobie to chwalę. Mało tego, mieszkam przy dworcu PKP i mam baaaaaardzo szeroki wybór linii z których mogę korzystać. W każdym kierunku miasta!!!
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
dzis odebrałem Uniacza od mechanika, ajjjjj zagadał od razu, tylko coś mi sie nie podoba bo po przełączeniu na lpg lekko przygasa na wolnych obrotach, mimo że już rozgrzany, hmmm trza poczyścić chyba parownik bo się szlam nazbierał ale to w poniedziałek po pracy
-15 wcześnie rano i lanos od strzała, ale słabo kręci aku i postój dłuższy niż 1 dzień i stoję...
Tempra zawsze paliła od przekręcenia kluczyka dosłownie, nawet przy -2X stopniach...
Oczywiście pod chmurką, bo nie chce mi się otwierać bramy i garażu
-9 Focus od strzała nawet nic nie zamarzło, uno, hmm dowiem sie jak sie dostane do środka bo nie moge kluczyka wsadzić, ale trochę odmrażacza i pewnie jeszcze dzisiaj pojeździ.
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 547 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
Wysłany: 27-01-2012, 14:06
nie wiem minus ile, ale mróz był - po zastosowaniu gerwazego / był problem z dostaniem sie do srodka / tempra odpala jak w tamtym roku bez zmian czyli od strzała
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 27-01-2012, 16:51
dla hondy nie ma różnicy czy jest +15 czy -15 odpala tak samo ...
tylko mam inny problem, wczoraj byłem na myjni, a wieczorem jak złapał mróz nie mogłem drzwi otworzyć :/
uszczelki,zamki, miejsce na kluczyk przed zima zabezpieczyłem... więc musiało złapać te cięgna w środku drzwi, musze je rozebrać i tam posmarować białym smarem.
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.